Haberler

Canlı yayında gerginlik! Sezgin Baran Korkmaz hakaret etti, İsmail Saymaz hemen müdahale etti

Güncelleme:

Kara para aklamakla suçlanan firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, kendisinden 10 milyon euro istediği belirtilen eski HaberTürk TV Ana Haber sunucusu Veyis Ateş'in iddialara yanıt verdiği yayına ikinci kez bağlandı. Veyis Ateş'in yalan söylediğini savunan Korkmaz, Ateş'e "Aşağılık herif" dedi. Bunun üzerine İsmail Saymaz araya girdi ve Korkmaz'ı uyardı.

Kara para aklamakla suçlanan firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği belirtilen ve dün istifa ettiği açıklanan eski Habertürk TV Ana Haber Sunucusu Veyis Ateş, hakkındaki iddiaların ardından ilk kez açıklamalarda bulundu.

İddiayı öne süren Sezgin Baran Korkmaz'ın ikinci kere yayına bağlandığı programda, gergin anlar yaşandı.

"10 MİLYON EURO İSTEDİ AMA VERMEDİM"

İlk bağlantısında sözünün kesildiğini belirten Korkmaz, "Lafı ağzıma tıkadınız, problem değil. Bu konunun dışına çıkmayacağıma söz verdim ama Veyis Ateş çok haklı, diyor ki neden bugüne kadar kaydı dinletmedi? İsmail Bey, kaydı siz hepiniz dinlediniz, Veyis Ateş'in gözünün içine bakıp yalan söylüyorsun, ben dinledim demeniz lazım. Kaydı siz dinlediniz, milyonlarca insanın saygı duyduğu bir gazetecisiniz. Ben 10 milyon euro vermedim. İstendi. Sen kendin dinledin ya. 10 milyon euro bir klik adına istedi, Veyis Bey, hakem olacağını söyledi." dedi.

"BİR UMUTTUR DERSİNİZ YA..."

Veyis Ateş'i bir umut olarak gördüğü için görüştüğünü söyleyen Korkmaz, "Ben bu olaylar olunca, adamlar falan gözaltında, ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Gerçekten ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Ben ne olduğunu biliyorum, ne yaşadığımı da biliyorum. ABD'de kara para aklamaktan yargılanmıyorum, öyle bir yargılama yok. Bu sırada bir umuttur dersiniz ya... Veyis Bey benden Ankara'da bir görüşme yaptığını, hukuki problemi çözmek için değil, problemi yaratan klik ve lobi olduğunu, onlara 10 milyon euro vereceğini söyledi. Seninle uğraşan lobi ve klik var, onlar bu parayı istiyor. 2, neden bugün açıklamak mecburiyetinde kaldı. Ben hayatım boyunca İbrahim Kalın'ı bir kere gördüm, merhaba dedim, tanımıyorum. İbrahim Kalın'ı da tanıyan bilen herkes bilir, devlet ahlakına sahip olduğu için kimseyle samimiyeti olan biri değil. Temiz insanları kirletmek için bu kadar mı çaba gösterilir ya? Bende kayıt olduğunu düşünmediği için başkalarını ona doğru çekmeye çalıştığı için ben Selivay'a dinlettim. Sevilay yönetimine söyleyecekti, bu adalet önünde hesap verene kadar konuşmayacaktım." ifadelerini kullandı.

KORKMAZ HAKARET ETTİ, İSMAİL SAYMAZ MÜDAHALE ETTİ

Bağlantının sonuna doğru sesini yükselten ve hakaret eden Korkmaz, "Ben bunu kastetti demem, beyefendinin kendisi orada, gözlerinizin içine bakıp... Benim çocuğum 6 aydır tedavi göremiyor aşağılık herif, yalan söylüyor, gözümün içine baka baka yalan söylüyor. Benden kimin için para istediğini onu açıklaması lazım. 20 sene de geçse 20 sene bunun mücadelesini vereceğim." tepkisini gösterdi. Bu sözlerin ardından Sezgin Baran Korkmaz'ı uyaran İsmail Saymaz bir daha böyle bir sözler müsaade etmeyeceğini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sezgin Baran Korkmaz İsmail Saymaz Veyis Ateş Habertürk Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

Zekiye Öpözlü:

bu adami aklamak halk tv yemi düstü

17
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title