Haberler

Caner Toygar İntihar Etti İddiası (Caner Toygar Öldü Mü?)

Güncelleme:

Evlilik programlarında adını Türkiye'ye duyuran Caner Toygar ile ilgili son dakika bilgisine ulaşıldı.

Evlilik programlarında adını Türkiye'ye duyuran Caner Toygar ile ilgili son dakika bilgisine ulaşıldı. Toygar intihar girişiminde bulundu. Yoğun bakıma kaldırılan Caner'in durumu ciddiyetini koruyor.Peki Caner Toygar neden intihar etti? Caner Toygar son durumu ne?

Duyurduğu kötü haberler nedeni ile magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabı ile ünlenen ses sanatçısı Onur Akay'dan, çok ilginç bir Caner Toygar paylaşımı geldi.

İntihar ettiği iddia edilen ve öncesinde sosyal medyada canlı yayın yapan Caner Toygar, "Hakkımı kimseye helal etmiyorum. Herkesten çok özür diliyorum ama artık dayanamıyorum." demişti. Ünlü sanatçı Onur Akay ise, 2016 yılında intihar eden genç oyuncu Emrah Altındağ'ın arkasından, Caner Toygar'ın yazdıklarını Twitter adresinden paylaştı. Akay, "2016 yılında, genç oyuncu arkadaşımız Emrah Altındağ'ın intihar ettiğini duyurmuştum. Caner Toygar Emrah'la arkadaştı ve o gün Facebook adresinden Emrah için yazdıkları dikkatimi çekmişti. Caner, bu gece yaptığı canlı yayında yine aynı sözleri söylemiş." notunu düştü.

Toygar, intihar ederek vefat eden arkadaşının arkasından "Dün gece bir arkadaşım intihar etmiş ve vefat etti. Bazen bende çok düşündüm ama yapamadım. Hakkını helal etme çünkü bende asla kimseye hakkım helal olmayacak." yazmış.

Caner Toygar kimdir?

Caner Toygar, 1 Ocak 1980 tarihinde Adana'da doğmuştur. Eğitim hayatını lise tahsiline kadar burada sürdüren Caner, sonrasında "Biz Evleniyoruz" isimli evlilik programına katılmış ve burada Tülin ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelmiştir. Caner programa katılışını şöyle ifade ediyor;

"Annem babamdan ayrıldıktan sonra başka biriyle evlenmişti ve onunla birlikte Almanya'ya gitmek zorunda kaldık. Ben 5. sınıftaydım Almanya'ya gittiğimde ve çok zorlandım. Devamlı Türkiye'ye dönmek istediğimi söylüyordum. Polis ya da savcı olmak gibi hayallerim vardı. 22 yaşına geldiğimde yine Türkiye'ye gelmek için can atıyordum. Sonra "Biz Evleniyoruz" programı Almanya'da da çok izleniyordu. İşin ilginç yanı ben o yaşlarda evlenmeye hazırdım. Annem izlerken katılsam mı diye düşündüm. Programda ev, araba ve iyi bir para ödülü verdiklerini öğrendim İnternet kafeye gittim ve başvuru yaptım. Aynı günde aradılar beni. Ertesi günde hemen ertesi gün görüşmeye gittim. Ve ardından yarışmaya alındım."

Evlilik programının ardından Tülin ile yaşadığı ilişkiyi katıldığı gündüz kuşağı programında anlatan Caner, burada telefona bağlanan Tülin'e sinirlenerek başında bardak kırmış, bu görüntüleriyle ülke gündemine damgasını vurmuştu.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Onur Akay Altındağ Almanya Türkiye Magazin Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title