Haberler

İki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Güncelleme:

Çanakkale'nin Biga ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 4 kişi ağır yaralandı. Kazada hayatını kaybeden Arif-Hatice Zorlu çiftinin Bursa'dan gezi için Biga'ya geldi öğrenildi.

Biga'dan Karabiga yönüne giden Arif Zorlu'nun kullandığı 16 JN 799 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Mehmet Aydoğdu yönetimindeki 17 ACG 941 plakalı otomobille Ak Köprü mevkisinde kafa kafaya çarpıştı.

3 KİŞİ ÖLDÜ, 4 KİŞİ YARALANDI

Kazada, sürücü Zorlu ile eşi Hatice Zorlu ve diğer aracı kullanan Mehmet Aydoğdu olay yerinde hayatını kaybetti, Cem Aydoğdu, Lale, Berkan ve Eray Zorlu da yaralandı.

YARALILARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR

Yaralılar ambulanslarla Biga Devlet Hastanesi ile Özel Biga Can Hastanesine kaldırıldı. Cem Aydoğdu'nun durumunun ağır olduğu bildirildi. Arif Zorlu'nun ailesiyle Bursa'dan gezi için Biga'ya geldiği, kazanın dönüş yolunda olduğu öğrenildi.

İki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

İki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Aydoğdu Çanakkale Haberler

500

Yorumlar (2)

ATİLLA ÇEKİÇ:

yine serçeler yolda ve sonu acı. artık bu eski serçe arabaları trafikten kaldırın.

0
0
yanıtYanıtla
Mahmut Şengönül :

Canım kardeşim bu genç yaşında nasıl canına kıyabildin. Arkanda gözyaşları bıraktın. Allah’ım ölen merhuma rahmet yakınlarına sabrı cemillerini eylesin. Başınız sağ olsun, Allah geride kalanlara uzun ömürler nasip eylesin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title