Haberler

Can Aydoğmuş kimdir? Astrolog Can Aydoğmuş kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Astrolog, Köşe yazarı olan Can Aydoğmuş Akrep burcudur. Can Aydoğmuş kimdir? Astrolog Can Aydoğmuş kaç yaşında, nereli?

Kitapları, eğitimi ile takip edilen Astrolog, Köşe yazarı olan Can Aydoğmuş, bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konuğu. Can Aydoğmuş kimdir? Astrolog Can Aydoğmuş kaç yaşında, nereli?

CAN AYDOĞMUŞ KİMDİR?

Can Aydoğmuş 1984 İstanbul doğumludur. İlkokulunu İstanbul Prestij Koleji'nde tamamlamıştır. Ardından eğitimine yurt dışında devam etmiştir. Can Aydoğmuş 11 yaşında kişisel gelişim yöntemleri alanıyla ilgilenmeye başladı. Can Aydoğmuş birçok ülkede çeşitli alanlarda eğitimler aldı. Astroloji ve bilinçaltı gibi konularda da eğitimler alan Can Aydoğmuş bu süreçte dünyanın en ünlü eğitmenlerinin asistanlığını, temsilciliğini yaptı. Can Aydoğmuş bir dönem CNN Türk'de sonrasında ise Hürriyet'in resmi sitesinde köşe yazarlığı yapmıştır. Halen burada yazarlığa devam etmektedir. Can Aydoğmuş sosyal medyayı çok aktif şekilde kullanmaktadır. İnstagram hesabında ve Youtube kanalında binlerce abonesi bulunan Can Aydoğmuş astrolog alanında Türkiye'nin en beğenilen isimlerindendir.

CAN AYDOĞMUŞ KİTAPLARI

- Mevlânâ'nın Kedisi romanı

- Aşka Yürü

- Şifanın Eli

- Konuşan Kedi Matu

- Düşle İnan Yaşa

- Ruh Eşin Nerede?

Aldığı ödüller ve adaylıkları:

2017 Altın Kelebek Ödülleri : En iyi Youtuber/Instagrammer adaylığı

2017 Altın Rehber TV Yılın En'leri : En İyi Kişisel Gelişim Kitabı ödülü

2017 Moon Life Dergisi Ödülleri : En İyi Kişisel Gelişim Yazarı ödülü

2018 İnternet Medyası Yılın En İyileri : Yılın Kişisel Gelişim Uzmanı ödülü

2018 Uluslararası Mevlânâ Barış Ödülleri : Yılın En İyi Yazarı ödülü

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Aydoğmuş İstanbul Alişan Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Bugün Star TV'de Görümce filmi ekranlara geliyor. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Görümce nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Görümc ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title