Haberler

Cameron Diaz'i 'Maske' ile Korkuttular

Güncelleme:

Amerika'nın en güzel oyuncularından biri olarak kabul edilen Cameron Diaz, katıldığı talk show programında kendisine yapılan şakadan çok korktu.

Ünlü oyuncu Cameron Diaz, Amerika'nın en çok izlenen talkshow programlarından biri olan Ellen DeGeneres'in sunduğu The Ellen Show'a katıldı. Yazdığı kitap ile olay yaratan ve satış rekorları kıran 41 yaşındaki sarışın güzel kitabından önce geçirdiği oyunculuk hayatı hakkında konuşma yaptı. 21 yaşındaki 'The Mask' (Maske) adlı film ile ilk kez bir sinema filminde rol aldığını ve daha 21 yaşında olduğu belirten güzel oyuncu. 21 yaşında olduğu zamanların harika olduğunu ve filmin diğer başrol oyuncusu Jim Carrey'in kendisine çok yardımcı olduğundan bahsetti.

KORKUDAN ÖDÜ KOPTU

Ünlü sunucu Ellen DeGeneres'in maske hakkında sorular yönelttiği güzel oyuncu tam maskenin yapılışı ve Jim Carrey'nin yüzünün aldığı hallerden bashederken ekip elemanlarından birinin maske takıp kostüm giyerek ünlü güzeli korkutması sonucu yerinden şöyle bir zıplayan Cameron Diaz'ın ödü koptu.

"NALET OLSUN TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU"

Korkudan yerinden zıplayan güzel oyuncu 'Lanet olsun tüylerim baştan aşağa diken diken oldu' diyerek başta tepkisini gösterdi ve sonradan kahkahalara boğuldu. Ellen DeGeneres tarafından yaşadığı korku anının tekrar gösterilmesi üzerine kahkahalara boğulan ünlü oyuncu 'Resmen yerimden sıçramışım' diyerek gülmekten kendisini alamadı.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Amerika Birleşik Devletleri Cameron Diaz Jim Carrey Medya Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title