Haberler

Çakallarla Dans 4" Filminin Çekimleri Devam Ediyor

Yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği "Çakallarla Dans 4" filminin çekimleri devam ediyor.

Yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği "Çakallarla Dans 4" filminin çekimleri devam ediyor.

Senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker'in yazdığı filmin Haydarpaşa'daki setinde, başrol oyuncularının da katılımıyla bir basın toplantısı düzenlendi.

Aynı zamanda filmin yönetmenliğini yapan Murat Şeker AA muhabirine yaptığı açıklamada, serinin diğer filmlerinde kahkaha ve mutluluk vadettiklerini, yeni filmde de aynı duyguyla yola çıktıklarını söyledi.

Serinin diğer filmlerinin yönetmenliğini de yapan Şeker, darbe girişiminin, filmin çekim tarihlerini etkilemediğini belirterek, "Biz darbecilerin değil, bizim istediğimiz olsun dedik. Dolayısıyla takvimimizi değiştirmedik. Duyuyoruz birçok film projesi iptal oldu veya ertelendi. Biz bir şey yapmadık. Evet, olağanüstü haldeyiz ama bu olağanüstü hal, yetkililerin açıkladığı gibi, vatandaşlar için değil, vatandaş görünümündeki şahıslar için. Biz darbeye en güzel cevabın, hayatımıza olduğu gibi devam etmek olduğuna inandık ve şu an onu uyguluyoruz." dedi.

Şeker, diğer filmlere kıyasla daha olgun ve oturmuş bir senaryoyu hayata geçirmeye çalıştıklarını anlatarak, şöyle konuştu:

"Daha bilinçli ve daha hazırlıklı bu senaryo. Diğer filmlerde bir türlü göremediğimiz, gizemli karakterimiz 'dayıoğlu'nun öldüğü haberi geliyor ve bir harita gönderiyor. Bu haritanın ve gömünün peşinde bir maceraya başlıyor bizimkiler. Bizim çakallarımız eğer parayı bulursa ne olur? Bütün seri boyunca para bulmak için çakallık yapıyorlardı. Şimdi bulduklarında neler olacak? Sadece çakal onlar değil. Zaten bizimkiler enayi. Asıl çakallar dışarıda. Neler neler yaşıyoruz. Çakallık bitmiyor ülkemizde. Çakallık bitmediği için de serinin bitmesi kolay gözükmüyor. Günün birinde huzurlu, mutlu ve sakin bir döneme denk gelirsek biz de projeyi sonlandırırız diye düşünüyorum."

Define arama macerası

Filmde "Muhasebeci Servet" karakterini canlandıran İlker Ayrık da film çekimlerini bir nevi eğlence olarak gördüklerini ve bu anlamda iki yılda bir toplanıp eğlendiklerini aktararak, "İnşallah bu eğlence taşar. Salonların da dolup taşmasını umut ediyoruz. İnşallah bizi çok seven seyircimize beklediğini verebiliriz. Bunun için çalışıyoruz. Hava sıcak ama iş keyifli. Ekip olarak, iş haricinde de çok sıkı bir dostluğumuz var. Bu durum filmin sıcaklığına da yansıyor." diye konuştu.

Basın toplantısına ayrıca, senarist Ali Tanrıverdi, başrol oyuncuları Şevket Çoruh, Timur Acar, Murat Akkoyunlu'nun yanı sıra, Didem Balçın, Hakan Bilgin ve ekibe yeni dahil olan Hande Katipoğlu da katıldı.

Çekimleri 1 Ağustos'ta başlayan ve yaklaşık 5 hafta sürmesi planlanan "Çakallarla Dans 4"'ün konusu ise özetle şöyle:

"Kayınço Gökhan", "Köfte Necmi", "Del Piero Hikmet" ve "Muhasebeci Servet", hayat tarafından fakirlikle terbiye edilirken, maddi imkansızlıklardan dolayı aynı evde yaşamaya başlar.

Günün birinde Berber Hüseyin, elinde bir haritayla çıkagelir. Almanya'daki dayıoğlu ölmüş, vasiyet olarak da bu haritayı bırakmıştır. Bunun bir gömü haritası olduğuna kanaat getiren "çakallar", yakaladıkları bu umut ışığının peşinden Edirne'ye doğru yola çıkar ve define bulma hayaliyle yeni bir macera başlar."

Görüntü yönetmeniliğini Bülent Özer'in üstlendiği filmin müzikleri ise Serhat Ersöz'e ait.

Yapımcılığını Sugarworkz & TAFF'ın yaptığı "Çakallarla Dans 4"ün, 2 Aralık'ta vizyona girmesi planlanıyor.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Ali Tanrıverdi Murat Şeker Haydarpaşa Kültür Sanat Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title