Haberler

Büyükşehirden Canik'e 52 Milyon Liralık Yatırım

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Canik ilçesi genelinde 52 milyon 312 bin lira yatırım yapıldığını açıkladı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Canik ilçesi genelinde 52 milyon 312 bin lira yatırım yapıldığını açıkladı.

İçişleri Bakanlığının talimatıyla Samsun Valiliği tarafından düzenlenen muhtarlar buluşması toplantılarına Canik ilçesi muhtarları ile devam edildi. Canik İnönü İlköğretim Okulu Şehit Halis Özdemir Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda muhtarlara seslenen ve Canik'te yapılan hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Yılmaz, "2014 Mart seçimlerinden sonra Canik ilçesinin bizim sınırlarımıza dahil olmayan mahalleleri de bizim sınırlarımıza dahil oldu. İl özel idaresinin yapmakta olduğu bazı hizmetlerde Büyükşehir Belediyesinin alanlarına girdi. Arkadaşlarımızda gece gündüz bu hizmetleri yetiştirmek için hizmetler ürettiler. Geçtiğimiz bu 3 yıl içerisinde 22 milyon 312 bin lira Büyükşehir Belediyemiz para harcamış. SASKİ daha da fazla para harcamış. Çok sayıda yağmur suyu ve kanalizasyon işleri yapıldı. 30 milyon lira da SASKİ harcama yapmış. 52 milyon 362 bin lira gibi oldukça önemli bir hizmet yapmışız. 2017 yılı içerisinde de aynı hizmet kervanını devam ettireceğiz. Muhtarlarımız taleplerini mutlaka bize iletsin. Sorunlarınızı da mutlaka yazılı olarak dilekçe olarak bildirin. Söz uçar yazı kalır" diye konuştu.

Geniş katılımın olduğu toplantıya Vali İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Canik Kaymakamı İlhan Turgut, İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, İl Müftüsü Veysel Çakı, Belediye Meclis Üyeleri ve muhtarlar katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Canik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title