Haberler

Bursaspor Başkan Adayları Projelerini Anlattı 1

Bursaspor'da 17 Haziran'da yapılacak olağanüstü kongresi öncesi Bursasporlu Sanayici ve İşadamları Derneği (BURSİAD) ile Mayıs 16 Grubu tarafından ortaklaşa düzenlenen, "Başkan Adayları Projelerini Tanıtıyor" programına başkan adayları İlhan...

Bursaspor'da 17 Haziran'da yapılacak olağanüstü kongresi öncesi Bursasporlu Sanayici ve İşadamları Derneği (BURSİAD) ile Mayıs 16 Grubu tarafından ortaklaşa düzenlenen, "Başkan Adayları Projelerini Tanıtıyor" programına başkan adayları İlhan Uslu, Mesut Mestan, Erkan Körüstan, Hayri Yazıcı ve Muzaffer Önadım katıldı.

İLHAN USLU: "DİK DURUŞ GÖSTEREN BİR ADAMIN ÖĞRENCİLERİYİZ"

Efehan Otel'de düzenlenen programda ilk konuşmayı yapan İlhan Uslu oldu. Uslu, merhum başkan İbrahim Yazıcı'nın öğrettiklerini, uygulamak, camiaya faydalı olmak ve 16 Mayıs ruhunu yaşatmak için başkan adayı olduğunu söyledi. İbrahim Yazıcı'nın dik duruşuyla sadece Bursa'da değil Türk futbol kamuoyunun takdirini kazandığını belirten Uslu, "Biz Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçimlerinde, 'Yıldırım Demirören Türk futboluna faydalı olamaz' diyerek oylamaya gitmeyecek kadar dik duruş gösteren bir adamın öğrencileriyiz" dedi. Uslu, transfer bütçelerinin sorulması üzerine, seçilmeleri halinde teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda gerekli transferleri yapacaklarını, milyon Eurolar harcayarak transfer yapmak yerine altyapıdan alınacak oyuncular, 3-4 kaliteli transfer ve mevcut kadroyla yollarına devam edeceklerini belirtti.

MESUT MESTAN: "BİZ ZATEN BU HAYALİ YAŞATTIK"

Programın ikinci konuşmacısı olan Mesut Mestan, yeşil beyazlı kulüpte 2003 yılından beri çeşitli kademelerde yöneticilik yaptığını artık bu tecrübesini kullanarak Bursaspor'a başkan olarak hizmet etmek istediğini söyledi. Diğer adayların "şampiyonluk hayallerini gerçekleştireceğiz" dediğini anlatan Mestan, "Biz zaten bu hayali camiamıza ve taraftarımıza yaşattık. Bizim amacımız yeni büyük başarılara imza atmak" dedi. Mestan, "Teknik direktör değişikliği düşünüyor musunuz?" sorusunu, "Hikmet Karaman gayet başarılı. Biz 'dere geçilirken at değiştirilmez' düşüncesiyle Karaman ile devam edeceğiz" diye konuştu.

ERKAN KÖRÜSTAN: "PROFESYONELLERE DEVREDECEĞİZ"

Erkan Körüstan da daha önce Bursaspor'da 1 yıl başkanlık görevini yapmış biri olarak, yeşil beyazlı kulübe kuruluşunun 50'nci yılında altın dönemini yaşatmak için yola çıktıklarını bildirdi. Kurumsallaşma adına Avrupa'nın önde gelen bir danışmanlık şirketiyle çalışacaklarını, Bursaspor için 5-10 yıllık stratejik planlar hazırlayacaklarını anlatan, "Futbol şube sorumluluğu, basın sözcülüğü ve tesislerden sorumlu yöneticilik gibi kavramları kaldırıp, bu görevleri profesyonel kadrolara devredeceğiz. Yönetim kurulumuz bu konularda sadece karar ve denetim görevi yapacak" diye konuştu. Körüstan, teknik direktör konusundaki bir soruyu ise, "Görevde olan bir teknik direktörümüz var. Hikmet Karaman ile konuşup aynı noktada buluşursak yola devam edeceğiz" diye yanıtlarken, stat gelirlerinin Bursaspor'a kalması konusunda Recep Altepe ile görüştüğünü ve söz aldığını belirtti. Körüstan, sözlerini, "Biz şampiyonluk yaşadık çok sevindik. Biz artık şampiyonluklar ve göğsümüze bir yıldız istiyoruz" diyerek tamamladı.

MUZAFFER ÖNADIM: "ALEX İLE GÖRÜŞTÜM"

Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'ne gitme ihtimaline karşın güçlü bir kadro oluşturacaklarını dile getiren Muzaffer Önadım, teknik direktör konusunda önce Hikmet Karaman ile görüşeceklerini, hedeflerinin aynı doğrultuda olması halinde birlikte yola devam edeceklerini belirtti. Önadım, "Yıldız transfer yapacak mısınız?' sorusunu, "Evelallah yaparız. Ben eski Fenerbahçeli Alex ile menajeri aracılığıyla görüştüm. Şu anda Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyor" dedi.

PARSEKER: "MARKA DEĞERİ ÇOK ÖNEMLİ"

Programın son konuşmacısı olan Hayri Yazıcı, tansiyon problemi yaşadığını belirterek kendisi adına yönetim kurulu listesinde yer alan İlhan Parseker'in projelerini anlatacağını belirtti. Yazıcı yerine söz alan Parseker, Bursaspor'un kentin omurgası en temel taşı olduğunu bildirdi. Bursaspor'un kent için siyasetten ekonomiye, ticaretten sanayiye kadar her şeyi etkileyen en önemli kurum olduğunu anlatan Parseker, "Çünkü Bursaspor'un marka değeri çok önemli. Bursaspor, Bursa'nın adını dünyaya duyuran en önemli marka. O yüzden Bursa'daki hiçbir kurum ve kuruluş, 'Bursaspor'dan bana ne" dememeli, diyemez. Bursa'da yaşayan, ekmeğini suyunu içen herkes 'Bursaspor'dan bana ne' diyemez, dememeli" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Yazıcı Erkan Körüstan Mesut Mestan Bursaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title