Haberler

Bursa-Çiftlik Bank Dolandırıcılığı Şüphelisi Aydın, Bulaşıkçılık Yapmış 1

Çanakkale'den Ankara'ya yürüyen 3 kadın Bursa'ya ulaştıTürkiye'de yaşanan çocuk, kadın istismarı ve tecavüzlere dikkat çekmek amacıyla Çanakkale'den Ankara'ya yürüyüşe geçen 3 ev hanımı ve anne Dilek Taş, Hülya Kurt ile Nursel Karagöz Bursa'ya ulaştı.

Çanakkale'den Ankara'ya yürüyen 3 kadın Bursa'ya ulaştı

Türkiye'de yaşanan çocuk, kadın istismarı ve tecavüzlere dikkat çekmek amacıyla Çanakkale'den Ankara'ya yürüyüşe geçen 3 ev hanımı ve anne Dilek Taş, Hülya Kurt ile Nursel Karagöz Bursa'ya ulaştı.

Özellikle son günlerde Türkiye'ye yaşanan çocuk, kadın, hayvan istismarı ve tecavüzlerine dikkat çekmek amacıyla Çanakkale'den yürüyerek Ankara'ya gitmek için yola koyulan ev hanımı ve anne Dilek Taş, Hülya Kurt ile Nursel Karagöz, 12 günlük yolculuğun ardından Bursa'ya ulaştı. 3 Mart 2018 tarihinde Çanakkale'den yola çıkan 3 kadın, 280 kilometrelik yolu kat ederek Bursa'ya giriş yaptı. İzmir-Bursa-İstanbul-Ankara Otoyolu'nda yürüyen 3 anneye, jandarma ve polis ekipleri de eşlik ederek güvenlik önlemi alıyor.

SİYASİ DEĞİL İNSANİ BİR HAREKET

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Ahmetçe köyünde yaşayan evli ve 1 çocuk annesi Dilek Taş, Bursa'ya ulaştıklarında DHA mikrofonlarına konuştu. Taş, 3 Mart'ta 3 kadın, 3 insan, 3 anne olarak Çanakkale'den Ankara'ya gitmek için yola koyulduk. Amacımız çocuk, kadın, hayvan ve doğa istismarlarına, tecavüzlerine katliamlarına ve şiddetine dikkat çekmek. Topladığımız imzalar ile Ankara'da mecliste bir dilekçe vereceğiz. 280 kilometrelik yolculukta bir zorluk ile karşılaşmadık. Vatandaşların büyük bir ilgisi var. Günde ortalama 20 kilometre yürüyoruz. Ağırlaştırılmış müebbet hapsi için yola düştük. Yaşadığımız zorluklar bize hiç geliyor. Çocuklarımızın, kadınlarımızın, hayvanlarımızın ve doğamızın üzerinden ellerini çeksinler. Çekmeyenlerde en ağır şekilde, hiç bir indirimden aftan faydalanmadani ağırlaştırılmış müebbet ile cezalandırılsınlar. Bu siyasi değil insani bir hareket, acının ve çocuğun çığlığının dini, ırkı, dili, rengi olmaz. Bizim hiç bir dernek veya siyasi bir parti ile alakamız yok. Biz anne, kadın ve insan olarak yürüyoruz. dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hülya Kurt Çanakkale Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title