Haberler

Burhaniye'de Nadir Tolun Ortaokulu'nda Bilim ve Sanat Sergisi Açıldı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Nadir Tolun Ortaokulunda düzenlenen Bilim ve Sanat Sergisi çok güzel görüntülere sahne oldu.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Nadir Tolun Ortaokulunda düzenlenen Bilim ve Sanat Sergisi çok güzel görüntülere sahne oldu. Onlarca öğrenci hazırladıkları eserleri anlatmak için büyük bir heyecan içinde beklerken, ilginin azlığı dikkatlerden kaçmadı.

Serginin açılışını, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Seyfettin Ceylan yaparken, gezenler arasında Hürriyet Ortaokulu Müdürü Karanfil Bilgin, Bahçelievler Ortaokulu Müdürü Mehmet Çelik, Mustafa Keskin Ortaokulu Müdürü Namık Kemal Boladan ve Halit Selçuk İlkokulu Müdürü Bülent Dükancı da yer aldı. Okul Müdürü Hüseyin Ali Solmaz ile birlikte sergiyi gezen müdürler, öğrencilere sorular sordu. Sergide görev alan öğrenciler, hazırladıkları ürünleri anlatırken, heyecanları görülmeye değerdi. Serginin 3 gün açık kalacağını anlatan Müdür Hüseyin Ali Solmaz, "Sergimizde görsel sanatlar, teknoloji ve tasarım, fen bilimleri, bilişim teknolojileri, Türkçe, sosyal bilimler, din kültürü ve ahlak bilgisi ile İngilizce alanlarındaki ürünler yer aldı. Sergimize veliler de ilgi gösterdi. Bütün Burhaniyelileri sergimize bekliyoruz" dedi. Serginin hazırlanmasında öğretmenlerden Müge Himam. Nesibe Karagöz, Mustafa Akçay, Fatma Kuru, Eda Kılıç, Meltem Kuşçu, Ebru Özkan, Pınar Karagöz Dükancı, Görkem Arslan, İsa Koca ve Ebru Akbulut Baklacı görev aldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahçelievler Balıkesir Burhaniye Hürriyet Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title