Haberler

20 yaşındaki genç kız koronavirüsten hayatını kaybetti

Güncelleme:

Ankara'da oturan Burcu Usanmaz, koronavirüsten hayatını kaybetti. Burcu'nun amcası Yunus Usanmaz, "Kimse 'bana bir şey olmaz' demesin. Burcu'nun bilinen hiçbir hastalığı yoktu" dedi.

Ankara'da özel bir firmada çalışan Burcu Usanmaz, yaklaşık 20 gün önce grip belirtileri ile hastaneye başvurdu. Usanmaz'a hastanede yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Evinde ilaç tedavisi gören Usanmaz, 1 hafta önce durumunun ağırlaşması üzerine ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Hastanede 6 gün tedavi gören Usanmaz, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Usanmaz'ın cenazesi, dün Ankara'da toprağa verildi.

Burcu, koronavirüsten hayatını kaybetti

"BİLİNEN HİÇBİR HASTALIĞI YOKTU"

Genç kızın ölümü, ailesi, yakınları ve arkadaşlarını üzüntüye boğdu. Amca Yunus Usanmaz, Burcu'nun bilinen bir hastalığının olmadığını belirterek, "Yaklaşık 20 gün önce rahatsızlandı. Gripten şüphelendik. Belirtilerin üzerine hastaneye gidip koronavirüs testi yaptırdık, pozitif çıktı. Test pozitif çıktığı halde, hastane yetkilileri Burcu'yu evine gönderdi. Aradan zaman geçti durumu biraz ağırlaştı; bu sefer ambulans ile hastaneye tekrar gittik. Yaklaşık 6 gün hastanede yattı. Burcu'nun bilinen hiçbir hastalığı yoktu. Bünyesi biraz zayıftı, o kadar" diye konuştu.

Burcu, koronavirüsten hayatını kaybetti

"KİMSE 'BANA BİR ŞEY OLMAZ' DEMESİN"

Yunus Usanmaz, Burcu'nun virüsü nereden kaptığını bilmediklerini anlatarak, "Biz de ailesi olarak koronavirüs testi yaptırdık, hepimizin test sonucu negatif çıktı. Burcu dışarıdan mı, marketten mi veya alışveriş merkezinden mi virüsü kaptı bilmiyoruz. Burcu'nun bünyesi biraz zayıftı. Sağlık görevlilerinin verdiği ilaçları kullandı. Herkese aynı ilaç mı veriliyor, herkesin bünyesi birbiriyle aynı değil. Kimse 'bana bir şey olmaz' demesin. Bizim çocuğumuz 20 yaşındaydı. Her insanın bünyesi bir değil. Kafamız karmakarışık. Allah kimsenin başına vermesin. Annesinin ve babasının durumu çok kötü" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Koronavirüs Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (23)

İlaç mı korona mı:

Bende şuan karantinadayım 5 gün oldu covid olduğumu öğreneli ilk gün 8+8 ilaç ertesi gün sabah 3 içtim kalp çarpıntısı ve nefes nefese kaldım nefes almak çok zordu ambulansla covid hastanesine kaldırıldım. İlaçları içmeyi bıraktım şuan çok şükür daha iyiyim. Bağışıklık sistemine mi bağlı bilmiyorum ama inşallah tez zamanda tüm dünya bu illet hastalıktan kurtulur.

67
5
yanıtYanıtla
Parafin:

Ölümler hep Hastanede oluyor.Kımin kalbi o kadar ilaca dayanabilir.

58
3
yanıtYanıtla
Xyz:

Bunu anlamayan bir sürü davar dolaşıyor sokaklarda

37
3
yanıtYanıtla
Fritöz:

Sokakta koronadan ölen yok zaten hastanelik olmayın

30
1
yanıtYanıtla
önemli:

ecel bir’dir değişmez! tedbir takdirin önüne geçemez! fakat bizler tedbir almak ve sebepler yönüyle elimizden geleni yapmakla vazifeliyiz! kul Allah’ı sınayamaz! ondan dolayı önce Alla’a tevekkül sonra neticesi rahat edelim!

15
16
yanıtYanıtla
vanlı:

çok güzel yorum. ALLAH HİDAYETİNİZİ ARTIRSIN. sizi tevhid ehli kılsın.

yanıt9
yanıt9
RAHMİ:

öncelikle çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. tüm ölümleri koronaya bağlamak yanlış. koronadan önce de ani veya şok edici genç çocuk ölümleri vardı. korona varsa bile ki ben inanmıyorum bu denli öldürücü değil. bugun kanser sıtma aids alkol sigara solunum yolu enfeksiyonları koronadan daha çok insanın ölümüne sebep oluyor

11
19
yanıtYanıtla
Ahmet:

dediklerinin buyuk kismi dogru aslinda ama dile ve getirmeye korkuyor insanlar fakat koronaya inanmiyorum cumlesi cok yanlis boyle bir hastalik var ve cok bulasici

yanıt13
yanıt3
abura:

bana bir şey olmaz honda gibiyim tüüh yazık oldu kadına

3
26
yanıtYanıtla
Gerçekler.:

Bir çok insan hiç bir şeyi yokken verilen ilaçlardan sonra kötüleşiyor. Bu şekilde vefat eden insan sayısı hayli fazla. Bize ne denirse onu yapıyoruz. 5 yıl sonra çıkıp efendim verdiğimiz ilaçların bazıları başka hastalıkları tetikliyormuş, farklı etkiler ortaya çıkarıyormuş diyecekler.

25
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title