Haberler

Bunu da gördük! Bir internet sitesi, ücret karşılığında ünlü isimlerden vatandaşlara video göndertmeye başladı

Güncelleme:

Bir online alışveriş sitesi, vatandaşların sistemdeki ünlülerle para karşılığı görüşmelerini sağlamak için bir platform kurdu. Birçok ismin bulunduğu sitede ünlüler, belirli bir ücret karşılığında sevenlerine video gönderiyor.

Koronavirüs nedeniyle her şeyin internet üzerinden yapıldığı şu günlerde her gün yeni bir girişim ortaya çıkıyor. Son olarak ünlü bir alışveriş sitesi vatandaşları para karşılığında hayranı olduğu ünlü isimlerle buluşturmaya başladı.

ÜCRET KARŞILIĞI ÜNLÜ İSİMLERE MESAJ OKUTTURUYORLAR

Bunun için ayrı bir platform kuran firmanın sisteminde Ahmet Çakar, Yunus Günçe, Abdülkerim Durmaz, Serdar Ortaç, Evrim Keklik, Eray Aksungur, Nuri Alço, İsmail Baki Tuncer, Okan Karacan, Elif Gören ve Burak Akkul gibi birçok ünlü bulunuyor. Vatandaşlar, sitede seçtiği ünlü isme belirlenen bir ücret karşılığında istediği mesajı okutuyor. Hatta eşiyle ya da arkadaşlarıyla küs olan vatandaşlar, istediği ünlüyü seçerek kendileri adına özür mesajları da okutmaya başladı.

Bunu da gördük! Bir internet sitesi, ücret karşılığında ünlü isimlerin vatandaşlara video göndertmeye başladı

FİYATLAR DİKKAT ÇEKTİ

Sitede yer alan ünlü isimler için belirlenen fiyatlar da dikkat çekti. 95 TL'den başlayan ücretler 708 TL'ye kadar çıkıyor. Fiyat listesindeki rekor ise oyuncu Yunus Günçe de. Başarılı oyuncu seçerek istediği mesajı okutmak isteyen vatandaşlar 708 TL ödemek zorunda.

OKAN KARACAN'A İNDİRİM YAPILDI

Ünlü isimler için belirlenen fiyat listesindeki bir detay da kimsenin gözünden kaçmadı. Geçtiğimiz haftalarda koronavirüs yakalandığı için hastanede tedavi gören sunucu ve oyuncu Okan Karacan için belirlenen ücret tutarından indirim yapılarak 315 TL'den 158 TL'ye düşürüldü.

Bunu da gördük! Bir internet sitesi, ücret karşılığında ünlü isimlerin vatandaşlara video göndertmeye başladı

Sitenin bir süredir faaliyette olan uygulamasına sosyal medyadan da tepki yağdı.Ünlülerin belirli bir ücret karşılığında video gönderdiğini gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

İşte gelen tepkilerden bazıları...

Bunu da gördük! Bir internet sitesi, ücret karşılığında ünlü isimlerden vatandaşlara video göndertmeye başladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Okan Karacan Yunus Günçe Koronavirüs Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (26)

dilara:

size beş kuruş verenin aklından şüpe ederim

20
0
yanıtYanıtla
İZMİTLİ:

BOŞ İŞLER. .

15
1
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Kac para.Öykücüğümden video bekliyorum.Moruk Sakaryalı hatun sen beleşte olsa gönderme.

12
2
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Sana bitimi bile vermem. Hehhe. Hehhheee

yanıt1
yanıt0
İşsiz:

Herkes işsiz.

13
0
yanıtYanıtla
beyin fakırı:

mallar olduğu sürece bunların gemisi her yerde yürür

10
1
yanıtYanıtla
rok:

clap reklamınıda yaptınız yani

8
2
yanıtYanıtla
ünlü mamüller:

selam bile satılık var birazda sen oyalan

9
0
yanıtYanıtla
kapalı esnaf:

paralarımı az kalmış, mesaj gönderenler sene kesin ünlü oldunuz bak kimleri tanıyormuşsunuz buyuk adam

8
0
yanıtYanıtla
meczup:

parası olmayana makarna kömür parası olana ünlülerden video

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title