Haberler

Buca Belediyesi'nden Bucaspor'a Muhteşem Destek

Gıda, yakıt, ulaşım desteğinin yanında kulübün Olduruk Tesisleri'nde baştan aşağı yenileme ve tadilat çalışmaları başlatan Buca Belediyesi, Bucaspor tesislerini 30 gün içinde yabancı kulüplere ve misafir ekiplere kiralayabilecek hale getirerek sürekli gelir kaynağı yaratacak. Bu arada Buca Belediyesi şirketi BucaMar'da Bucaspor'un forma sponsoru olarak kasasını güçlendirdi. Çalışmaları yerinde inceleyip Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş'a forma hediye eden Başkan Piriştina, "Şimdi sıra oyuncularda ve Bucalı hemşerilerimizde" dedi.

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup ekiplerinden Bucaspor'da kazanılan puanlarla moraller artarken bir destek de Buca Belediyesi'nden geldi. Buca Belediyesi Bucaspor'un Olduruk Tesisleri'ni baştan aşağı yenilemeye başladı. Tesislerin otel bölümü ve akademi yatakhanelerini yenileme çalışmaları başlatan Belediye, ranzadan dolaba, yakıttan otobüse kadar tesisin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçti.

Sponsorlu ilk forma Aktaş'a

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş'la birlikte tesisin dört bir köşesinde süren hummalı çalışmaları yerinde inceledi. Kentin gözbebeği Bucaspor'u en üst seviyeye taşımak için seferberlik başlattıklarını kaydeden Başkan Piriştina, Belediye şirketi BucaMar'ınBucaspor'a forma sponsoru olduğunu açıkladı, Başkan Cihan Aktaş'a üstünde adı yazan 10 numaralı formayı ve sponsorluk çekini verdi.

Piriştina" Türkiye'nin en güzel altyapı futbol tesisi olacak"

Bucaspor'a her türlü desteği sağladıklarını kaydeden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, "Başkan Aktaş, seferberliğimiz çerçevesinde kulübümüze nakış akışı sağlayabilecek, takıma hayat boyu destek sağlayacak güzel bir proje yarattı. Bu yüzden Belediye olarak tüm ekiplerimizle sahadayız. Burada parkından, bahçesinden, otel yapımına kadar güzel bir iş çıkartıyoruz. Bucaspor OldurukTesislerimiz yaklaşık 30 gün içerisinde yabancı kulüplere, misafir ekiplere kiralanabilir bir hale getirilecek. İddia ediyoruz ki Türkiye'nin en güzel altyapı futbol tesisi olacak. Belediyemizin şirketi de forma sponsoru oldu. İlk formayı da Başkanımıza hediye ettik. Her zaman manevi destek yetmiyor burada maddi desteği de kamu imkanlarını da kullanmamız lazım. Şimdi sıra oyuncularda ve Bucalı hemşerilerimizde. Bu haftada önemli bir maçımız var, güzel bir çıkış trendi de yakaladık. Umuyorum onu da sürdüreceğiz. Özlediğimiz beklediğimiz şaşalı Bucaspor'un başarılı günlerine döneceğiz" diye konuştu.

Bucaspor'a sahip çıkıyor

Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş, kulübün geleceği için mücadele eden Başkan Piriştina'ya teşekkür ederken, "Baştan beri hedefimiz Bucaspor'un kendi kendine yetebilir duruma gelmesiydi. Bucaspor'un ciddi bir tesisi var.Sağ olsun Levent Başkanımız bu tesisleri baştan sona ele aldı, hummalı bir çalışmaya girildi. Şu an atılan adım kalıcı, ömür boyu Bucaspor'a gelir yaratma üzerine kurulu. Bucaspor'u kendi kendine yetebilir hale getireceğiz. Başkana özellikle çok teşekkür ediyoruz. Hem formada göğüs reklamı hem de tesislerde hummalı çalışmayla Bucaspor'a sahip çıkıyor" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cihan Aktaş Bucaspor Buca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title