Haberler

    Bu İlde Son 17 Gündür Yeni Vaka Kaydedilmedi

    Koronavirüsle mücadele kapmasında alınan tedbirlere harfiyen uyan Artvin, emeğinin karşılığını aldı. Artvin'de son 17 günde hiç koronavirüs vakası kaydedilmedi ve koronavirüs vakaları tedavi edilerek taburcu edildi.

    Koronavirüsle mücadele kapmasında alınan tedbirlere harfiyen uyan Artvin, emeğinin karşılığını aldı. Artvin'de son 17 günde hiç koronavirüs vakası kaydedilmedi ve koronavirüs vakaları tedavi edilerek taburcu edildi. Şu anda ilde koronavirüs vakası bulunmuyor.

    Artvin İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Mehmet Ali Dündar, toplamda 857 koronavirüs testi yapıldığını belirtirken toplam 39 koronavirüs vakasından 5 kişinin hayatını kaybettiğini diğer kişilerin iyileşerek taburcu edildiklerini belirtiyor. Arhavi, Murgul ve Ardanuç ilçelerinde hiç koronavirüs vakasıyla karşılaşılmadığını belirten Dündar, Artvin'in virüse karşı kendini temizlediğini ifade ediyor.

    Artvin'de Vaka Sayısı Sıfıra İndi, Son 17 Gündür Hiç Vaka Kaydedilmedi

    Vatandaşların zorunlu olmadıkça dışarı çıkmadıkları Artvin'de koronavirüs vaka sayısının sıfıra inmiş olmasının yanı sıra son 17 gündür herhangi bir vaka kaydedilmemesi de umut verici. Tablonun iyiye gitmesine rağmen yetkililer vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyarıyor. Yetkililerin uyarılarını dinleyen halkın desteği ile Artvin önümüzdeki günlerde koronavirüsüyle ilgili çok daha rahat nefes alacak gibi duruyor.

    Dr. Mehmet Ali Dündar, Artvin halkının ilk günden beri yetkililerin uyarılarına uyduğunu, halkın desteği ile bu süreci hızlı bir şekilde en az hasarla atlattıklarını belirtiyor. Şu anda Artvin koronavirüsünden temizlenmiş gibi görünse de önlemlere devam edildiğini ifade eden Dündar, halkın aynı hassasiyetle, rehavete kapılmadan uyarılara kulak verdiğini sözlerine ekliyor.

    Artvin Halkı Virüse Karşı Birlik Oldu

    Artvin halkının koronavirüsüyle mücadelede birlik olduğu belirtilirken sokağa çıkma yasaklarına birebir uyulduğu, halkın sadece kendi sağlığını değil diğer kişilerin sağlığını da gözeterek davrandığı belirtiliyor. Halkın bilinçli hareketiyle Artvin'in koronavirüsünden çok kısa sürede tamamen kurtulması bekleniyor.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    İl Sağlık Müdürlüğü Mehmet Ali Dündar Koronavirüs Artvin Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title