Haberler

Zararı tamı tamına 80 bin lira! Tabelasını kesenleri bulana 10 bin lira ödül verecek

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bir emlakçı, kendisine ait tabelaları kesip atanların fotoğrafını çekene 10 bin lira ödül verecek.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa İlçesinde emlak işleriyle uğraşan Ümit Tahmaz'a ait şehrin muhtelif yerlerinden dikilen tabelalar bir süredir kimliği belirsiz kişiler tarafından kesilip atılıyordu.

Zararı tamı tamına 80 bin lira! Tabelasını kesenleri bulana 10 bin lira ödül verecek

10 BİN LİRA ÖDÜL VERECEK

Tabelaları parçalayıp atan kimliği belirsiz kişiler bulunamayınca, Tahmaz bunun üzerine kendisine ait tabelaları kesip atan kişi ya da kişileri bulmak için ortaya 10 bin liralık bir ödül koydu. Kendisine ait sosyal medya hesaplarında da duyuruda bulunan Tahmaz, "Tekirdağ'ın muhtelif yerlerine emlak tabelalarımızı taktık. Bunu takmamızın sebebi insanlar doğru yatırım, dürüst yatırım, gerçek yatırım görsünler ve bizimle iletişim yapsınlar diye bu tabelaları taktık. 11 ilçede şehrin her yerine bu tabelalardan taktık. Sokağa çıka kısıtlamasını fırsat bilip insanların olmadığı zamanda buraya gelerek, tabelamızı kesiyorlar. Keseni fotoğraflayıp, plakasını çeken kişiye 10 bin TL ödül vereceğim. Buradan kamuoyuna duyuruyorum" dedi.

Zararı tamı tamına 80 bin lira! Tabelasını kesenleri bulana 10 bin lira ödül verecek

"80 BİN LİRA ZARARIM VAR"

İki yıldan beridir tabelalarının kesildiğini belirten Tahmaz, şöyle devam etti: "Yani bu insanlığa bir zarardır. Türk insanı yatırım görsün diye, iletişim yapsın diye biz bu tabelaları koyuyoruz ama zarar veriyorlar. Şu ana kadar bunun gibi 20 tane tabelamıza zarar verdiler. Şarköy, Malkara, Hayrabolu, İstanbul girişi, Edirne İpsala, Keşan. Şuana kadar 80 bin lira zararım var. Bulana 10 bin lira ödül vereceğim."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Süleymanpaşa Tekirdağ Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (29)

kesen belli:

kime kazık attıysa o kesmiştir :)

19
2
yanıtYanıtla
Muhammed:

Kazık atıp canını yaktığı kişiler yapmıştır.

14
3
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Simdi düsün kime kazik atin diyecem amma....bir degil iki degil üc degil..isin zor dostum..

14
1
yanıtYanıtla
Yavıııggghhhh:

Ne alaka? Adamdanmı almak zorundasın alacağını? O kişi para kazanıyor mücadele ediyor diyemi zarar görsün? Sizin zihniyetiniz ortalığı çirkinleştiren..

yanıt0
yanıt7
YAVIIIGGGHHHH cvp:

Para kazanan helalinden kazanır alın teriyle kazanır herşeyden önce dürüslüğüyle kazanır ve Allah''ın helal kıldığı yolla kazanır bunlar bir başkasına ait malı hakkı olmayan fahiş fiyatlarla insanları kandırarak satan hırsızlar galericilerle bunların öbür tarafta yatacak yerleri yoktur çünkü bu işleri yapan insanlarda ne ararsan var.

yanıt0
yanıt0
keş:

Başkasının parası başkasının emlağı üzerinden zenginlik icinde yaşıyorsunuz iyi olmuş sıfıra düş zarar et şimdiye kadar yedğin iictiğin burnundan gelsin 80 bin tabrela parası vermişsen kimbilir bne görütmüşsürdür 100 e sat diyene 300 sat 200 cepte siz varya sizzz

6
7
yanıtYanıtla
Onur:

Ne kadar zorunuza gidiyor milletin para kazanmasi sanane adamin kaça alip kaça sattığından zorlamı satıyor maçan yiyorsa sende yap tabi millet para kazanacak herkes senin gibi vizyonsuzmu

yanıt3
yanıt3
Alparslan:

Sen de yap o zaman laf edeceğine. 100e sat diyen adam yapabiliyorsa kendisi 300 e satsın o zaman

yanıt1
yanıt1
Ali:

Bu kişi çok uyanık ne 80 binalarında söz ediyor 1000 TL vermemiştir o afişlere. Uyanık reklamını yapıyor bu şekilde. Bu gibi adamlar 10 TL ye 100 binliralık reklam yayar. Gazeteye bu şekilde bedavadan reklam verdi.

12
0
yanıtYanıtla
Ayaz:

Kim bilir hangi mazlumun canını yaktın ki böyle kıvranıp duruyorsun senin gibi aç gözlü insanlar yüzünden ülke böyle sefalete sürükleniyor bide utanmadan zararım 80 bin diyor açççç

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title