Haberler

Bomba İddia: Beren Saat ve Kenan Doğulu Haftaya Boşanıyor

Güncelleme:

Oyuncu Beren Saat ve şarkıcı Kenan Doğulu'nun evliliklerinde kara bulutlar dolaşıyor. Bir süredir birlikte görünmeyen ve boşanma iddialarına yanıt vermeyen çiftin, haftaya boşanacakları iddia edildi.

HAFTAYA BOŞANIYORLAR

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının sunucuları, Beren ve Kenan çiftinin boşanacaklarını iddia etti. Programın haberine göre; Bir süredir boşanacakları iddia edilen ve hakkındaki iddialara cevap vermeyen çift, 28 Mart Perşembe günü boşanıyor.

Bomba İddia: Beren Saat ve Kenan Doğulu Haftaya Boşanıyor

FOTOĞRAFLARINI SİLDİ

Doğum gününde kazada hayatını kaybeden eski sevgilisiyle alakalı paylaşım yapan Beren Saat'in evliliğinde mutsuz olduğu ve boşanacağı iddia edildi. Hakkında çıkan haberlere cevap vermekten kaçınan Saat, sosyal medya hesabından Kenan Doğulu ile çekilen tüm fotoğraflarını silmişti.

"AĞLAMAYI AŞMIŞ GELENE GÜLMEKTEYİM"

Doğum Gününde sıfır makyaj siyah beyaz bir fotoğrafını sayfasında paylaşan Saat, altına şu notu düşmüştü: "Bugün bir yaşıma daha girdim! İnsanların yaş aldıkça ne kadar acımasız olabildiği gerçeğiyle; hepsinin aslında aynı kusursuz bebek olarak Dünya'ya geldiği bilgisi arasında bocalamaktayım. Bir yandan kollektif bir aşkta yüzdüğüm, bir yandan en yakınımda nefreti hissettiğim bu yaş günümde artık ağlamayı aşmış, gelene gülmekteyim.

Bomba İddia: Beren Saat ve Kenan Doğulu Haftaya Boşanıyor

"AYAK BASTIĞIM EN KARANLIK DOĞUM GÜNÜ"

Ayak bastığım en karanlık doğum günüm olduğunu düşündüğüm anda Efe'yle şarkımız Hero çalınca birden mutfaktaki radyoda, ruhuma yeniden ışık yayıldı. Bence hayatımın ikinci yarısı daha güzel olanı olacak; yaşamın benim için inci gibi sıraya dizdiği travmalardan sonra bunu bekliyor, bunu umuyorum.

Bomba İddia: Beren Saat ve Kenan Doğulu Haftaya Boşanıyor

"BİR DİRENİŞTİR YAŞAMAK"

Bir direniştir yaşamak ve bir akıştır aynı zamanda; bir kabulleniştir, parçalanıştır, bütünlenip yeniden doğuştur; bir serzeniştir yaşamak; ani bir yüzleşmedir, yeniden tanışmadır, yolun yarısında baştan başlamadır; deli derlercesine bir gülüştür; insan incitememektir şahsi incinmişliklerinden ötürü; bir dinleyiştir vaaz vermeden, ikna oluştur sual etmeden; bir diz çöküştür eğilebildiğince ve fakat dimdik bir inanıştır da yaşamak; öyle bir seviştir ki herkesi olduğu gibisine... İyi ki varsınız, iyi ki doğduk!..."

Bomba İddia: Beren Saat ve Kenan Doğulu Haftaya Boşanıyor

Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti, Temmuz 2014'te yurt dışında dünya evine girmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan Doğulu Beren Saat Haberler

500

Yorumlar (26)

CENGİZ HAN:

Beren için Sorun yok o kadar çok midesiz varki ülkede biri alır boş kalmaz

14
19
yanıtYanıtla
A.DEN:

TABİKİ HERKES GİBİ YENİDEN EVLENEBİLİR. BUNUN MİDESİZLİKLE NE ALAKASI VAR ACABA PİSLİK ?

yanıt6
yanıt1
CENGİZ HAN:

A DENE senin için normaldir aden sende mide olmadığı için sorun yok pislik yemeğe devam bizlerin içi almaz midemiz kaldırmaz

yanıt1
yanıt0
Dürbünlü:

Bu artist tayfasının evlilikleride kendileri gibi sahte,, bunlar olmasaydı ülkemiz daha huzurlu olurdu,

12
16
yanıtYanıtla
:

Sana ne mal

yanıt0
yanıt0
bağımsız:

beren seni tebrik ediyorum öncelikle geride kalan hayatını umarım yanına her anlamda yakışan seni her anlamda mutlu edecek bir insanla geçirmen dileğiyle. Kenan doğuluyu büyük ölçüde düzelttin yanına yakışır hale getirdin ama başkaları için yaşayacak bir kız değilsin . seninde mutlu ve kendin için yaşamaya hakkın var

15
8
yanıtYanıtla
Kıl:

Beter ol inşallah, mutluluk sana haram olur, hep en kötü, en mutsuz, doğum günü kutla.

2
14
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bunların işleri güçleri boşanmak ne camiye nede cemaate giderler ölüncede bizden dua beklerler.

7
9
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Adam çocuk istiyor kart karıdan çocukmu olurmuş . Şimdi ünlüler çocuk yapma yarışında onlardan görüp heveslenmiş belli hem yaşıda ilerliyor

7
9
yanıtYanıtla
ülkü:

kart karı tabiri nedir ya hangi devirde yaşıyorsunuz???her kadın çocuk istemek zorunda değil kadınlar özgürdür kadın doğurmak için i var sadece?! İnsan önce. Sonra kadın sonra canı isterse anne olur istemezse olmaz!

yanıt4
yanıt1
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title