Haberler

Bolu, eksi 21,8 dereceyle bu gece Türkiye'nin en soğuk ili oldu

Güncelleme:

Türkiye'de bu gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 21,8 dereceyle Bolu'da ölçüldü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1711 Otomatik Meteoroloji Gözlem İstasyonu'ndan alınan il ve ilçelere ait meteorolojik parametrelerde, bu gece Bolu Türkiye'nin en soğuk ili olarak kayıtlara geçti.

Akşam saatlerinde kar yağışının etkisini kaybetmesiyle Bolu'da aşırı soğuk meydana geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Bolu Batı Karadeniz Orman Araştırma İstasyonunda hava sıcaklığı sıfırın altında 21,8 derece olarak kaydedilirken, Abant Gölü ise sıfırın altında 17,9 derece ile ikinci sırada yer aldı.

Türkiye'nin en soğuk üçüncü yeri ise sıfırın altında 17 dereceyle Ankara'nın Çamlıdere ilçesine bağlı Çamkoru oldu.

Bolu, eksi 21,8 dereceyle bu gece Türkiye'nin en soğuk ili oldu

Bolu, eksi 21,8 dereceyle bu gece Türkiye'nin en soğuk ili oldu

Kaynak: AA / Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye Bolu Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (15)

SEKOCAN:

BUDA SOĞUKMU ERZİNCANDA NÖBETTE -35 Ü GÖRDÜM SONRA DERECE PATLADI.

3
2
yanıtYanıtla
..:

Kamil güncel veriden bahsediyor bencede en soguk yer gerede

yanıt1
yanıt1
Urfali:

Sallama seko Erzincan merkezde adam akıllı kar yok.

yanıt0
yanıt0
Erhan:

En güzeli Adana yaaaa mis gibi hava var evde şuan hiç bir ısıtıcı yakmadan oturuyoruz

3
2
yanıtYanıtla
Adanalıyığ:

Aynı cümleleri yazın güneşe mermi sıkarken hatırlayacak mısın bakalım

yanıt1
yanıt0
Hadiiii:

Yazinda ayni mi??? Hayatta yasanmaz adanada !!!!

yanıt1
yanıt0
mengenli şef:

memleketim bolunun her yeri cennet kışı ayrı baharı ayrı yazı ayrı güzel yeşilin doğanın başkenti.

2
2
yanıtYanıtla
KYOTO:

Bakıyorsun İSTANBUL da düzgün kış olmuyordu oysa hemen yanı başında tüm illerde KIŞ oluyordu bir anda korona başlayalı araçlar fabrikalar durunca KIŞ geri geldi demekki araç fabrika trafiği etkili oluyormuş

3
1
yanıtYanıtla
SÜMSÜKLÜ:

Dar alana 25 milyon zararlı yaratık koyar beslersen öyle oluyor ne yazık ki Çin ve Hint şehirleri gibin koca bir köy İstanbul keko berzo hanzo 72 millet toplanmış

yanıt0
yanıt1
CEM:

Derin dondurucumuymuş.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title