Haberler

    Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri Sahiplerini Buldu

    18 Aralık Pazartesi gecesi Boğaziçi Albert Long Hall'de gerçekleşen törende yılın en iyi bireysel sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı olurken, yılın en iyi spor yöneticisi Fikret Orman, yılın en iyi takımı Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, yılın en iyi antrenörü Zeljko Obradovic ve yılın en iyi çıkış...

    18 Aralık Pazartesi gecesi Boğaziçi Albert Long Hall'de gerçekleşen törende yılın en iyi bireysel sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı olurken, yılın en iyi spor yöneticisi Fikret Orman, yılın en iyi takımı Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, yılın en iyi antrenörü Zeljko Obradovic ve yılın en iyi çıkış yapan takımı Göztepe Spor Kulübü Erkek Futbol seçildi.

    Günümüze kadar birçok ilke imza atmış Türkiye'nin ilk öğrenci topluluğu Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödül Töreni'nde yılın en iyileri açıklandı.  Sporun pek çok alanında Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri tarafından seçilen en iyilerin ödüllerini aldığı törende spor camiasının ünlü isimlerini bir araya geldi.

    10 kategoride 'Yılın En'leri ödüllerini aldı

    Sunuculuğunu Özgür Buzbaş'ın ve Sinem Ökten üstlendiği Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödül Töreni'nde bu yıl 10 kategoride ödüller sahibini bulurken, yılın en iyi bireysel sporcusu Milli Jimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı, yılın en iyi spor yöneticisi Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman seçildi. Orman ödülünü Boğaziçi Üniversite Rektör Danışmanı Prof. Dr. Zafer Yenal'dan aldı. Yılın en iyi takımı ise Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı oldu. Takım adına ödülü Takımın Genel Menajeri Maurizio Gherardini, Boğaziçi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Tekcan'dan aldı. Yılın en iyi antrenörü olarak Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic seçildi. Yılın en iyi spor yorumcusu ödülünü ise Mehmet Demirkol'a takdim edildi.

    Sporcu Kardeşliği Özel Ödülü bu yıl 6 ayrı isme verildi

    Oylamadan bağımsız olarak belirlenen 'Sportsmanship Brotherhood (Sporcu Kardeşliği)' Özel Ödülü'nün bu yılki sahipleri ise Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Erkek Milli Takımı, Türkiye İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı, Türkiye Ampute Futbol Erkek Milli Takımı, Zeytinburnu Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, Türkiye Judo Şampiyonu Mehmet Ali Ravi, Karma Dövüş Sanatları Dünya Şampiyonu Kadir Dalkıran oldu. Ayrıca Milli Atlet Ramil Guliyev'ya "Özel Başarı Ödülü", Dünya FairPlay Konsey Üyesi Erdoğan Arıpınar'a "Yaşam Boyu Başarı Ödülü", Ozan Bayrak'a 'Boğaziçi Spor Elçisi Ödülü' Yasin Sülün, Batuhan Erikli ve Göztepe SK U19 Futbol Takımı'na ise Fairplay Ödülü takdim edildi.

    Törende ödül alan isimler şu şekilde:

    Yılın En İyi Takımı: Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı

    Yılın En İyi Basketbol Oyuncusu: Bogdan Bogdanovic

    Yılın En İyi Voleybol Oyuncusu: Zhu TING

    Yılın En İyi Bireysel Sporcusu: Ayşe Begüm Onbaşı

    Yılın En İyi Çıkış Yapan Sporcu: Cengiz Ünder

    Yılın En İyi Çıkış Yapan Takımı: Göztepe Spor Kulübü Erkek Futbol Takımı

    Yılın En İyi Antrenörü: Zeljko Obradovic

    Yılın En İyi Spor Yöneticisi: Fikret Orman

    Yılın En İyi Spor Programı: Spor Servisi

    Yılın En İyi Spor Yorumcusu: Mehmet Demirkol

    Spor Kardeşliği Ödülü: Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Erkek Milli Takımı, Türkiye İşitme Engelliler, Futbol Milli Takımı, Mehmet Ali Ravi, Kadir Dalkıran, Türkiye Ampute Futbol Erkek Milli Takımı, Zeytinburnu Belediyesi Buz Hokeyi Takımı

    Yaşam Boyu Başarı Ödülü: Erdoğan Arıpınar

    Özel Başarı Ödülü: Ramil Guliyev

    Boğaziçi Üniversitesi Spor Elçisi: Ozan Bayrak

    Fairplay Ödülü: Yasin Sülün, Batuhan Erikli, Göztepe Sk U19 Futbol Takımı

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Zeljko Obradovic Fikret Orman Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

    DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

    Bakmadan Geçme

    Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title