Haberler

Bodrum'da Öldürülen İrlandalı Tiyatrocu Cinayetinde 4 Gözaltı

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde dört ay önce öldürülen İrlanda uyruklu tiyatrocu 64 yaşındaki John Edward Donnelly cinayetiyle ilgili 2'si kardeş 4 kişi gözaltına alındı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde dört ay önce öldürülen İrlanda uyruklu tiyatrocu 64 yaşındaki John Edward Donnelly cinayetiyle ilgili 2'si kardeş 4 kişi gözaltına alındı.

Eskiçeşme Mahallesi Neyzen Tevfik Caddesi'nde geçen 03 Haziran'da yaşanan olayda; İrlandalı John Edward Donnelly öldürüldü. Evinde yerde çıplak ve kanlar içinde ölü olarak bulunan Donnelly'in cinayetinin çözümü için Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği geniş çaplı soruşturma başlattı. 3 ay boyunca yürütülen sokak çalışması kapsamında 81 adet MOBESE kaydı ve 726 adet işyeri güvenlik kamerası kayıtları incelendi. Yapılan çalışma sonucunda olayın şüphelisi olarak M.I. (28) ve O.A. (27) Bodrum'da, S.I. (20) ve A.T. (20) ise İstanbul'da geçen perşembe günü düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

İnşaat işçisi ve kardeş olan M.I. ile S.I.'nın cinayeti itiraf ettiği belirtildi. S.I.'nın ifadesinde, olay gecesi Donnelly'nin kendilerini eve davet ettiğini, bir süre salonda oturduktan sonra Donnelly'nin kendileriyle ilişkiye girmek istediğini söylediği belirtildi. S.I.'nın ifadesinin devamında ilişki daveti üzerine mutfaktan ekmek bıçağını aldığını, beline sakladığını ve ağabeyinin "Vur" demesi üzerine ise belinden çıkardığı bıçağı Donnelly'nin boynuna sapladığını, ardından 1 kez kafasına ve 2 kez de sırtından yaraladığını ifade ettiği kaydedildi.

KABUSU OLMUŞ

İki kardeşin evin yakınlarından koşarak uzaklaştıkları ise kamera kayıtlarında tespit edildiği belirtildi. S.I.'nın cinayet günü giydiği ayakkabı ve kıyafetleri, üstüne kan sıçradığı gerekçesiyle sakladığı ve o günden bu yana bir daha giymediği, işlediği cinayeti ise geceleri rüyasına kabus şeklinde gördüğünü söylediği de öğrenildi. S.I.'nın soruşturma kapsamında polislere kıyafetleri teslim ettiği öğrenildi.

Evde parmak izleri bulunan ve gün içerisinde de eve geldikleri belirlenen A.T. ve O.A. şüpheli olarak gözaltına alındığı kaydedildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından dört şüpheli adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

John Edward Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title