Haberler

Bodrum'da "Kan Bağışı Kampanyası"

Bodrum'da düzenlenen "Kan Bağışı Kampanyası"na belediye başkanları da katıldı.

Bodrum'da düzenlenen "Kan Bağışı Kampanyası"na belediye başkanları da katıldı.

Bodrum Adalet Sarayı'nda düzenlenen kampanya kapsamında Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, adliye personeli ve vatandaşlar kan bağışında bulundu.

Konacık Belediye Başkanı Tosun, gazetecilere yaptığı açıklamada, düzenli olarak kan bağışı kampanyalarına katıldığını, belediye olarak da kan bağışı kampanyası düzenlediklerini söyledi.

Herkesin sağlık sorunu yaşayabileceğini belirten Tosun, kan ihtiyacı olan kişilerin sorunlarının kan bağışı kampanyaları ile çözüldüğünü kaydetti.

İbrahim Çömez ise, sağlıklı herkesin kampanyaya katılarak kan vermesi gerektiğini, belediye olarak bu konuda çalışma yaptıklarını ifade etti.

Hayati Keskin de, Bodrum Adliyesi'nde yaklaşık 150 personelin görev yaptığını, personelin kampanyaya katılımının sevindirici olduğunu kaydetti.

Bodrum Adliyesi olarak 6 ayda bir kan bağışı kampanyası düzenlemek istediklerini belirten Keskin, "Kan vermek çok önemli ve hassas bir görev. Sağlıklı bireyler olarak ihtiyaç sahiplerine kan ulaştırmak için bu kampanyayı düzenledik. Türk Kızılayı toplanan kanları sağlıklı bir şekilde ihtiyacı olan hastalara ulaştırıyor" dedi.

- MUĞLA

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Çömez Hayati Keskin Mehmet Tosun Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title