Haberler

Bocce 1. Lig Müsabakaları Başladı

Bocce 1. Lig Müsabakaları, Antalya Muratpaşa Belediyesi Tesislerinde Başladı.

Bocce 1. Lig müsabakaları, Antalya Muratpaşa Belediyesi tesislerinde başladı.

Muratpaşa Belediyesi'nin Soğuksu' mahallesi Bocce sahasında gerçekleştirilen müsabakaların açılışına, Bocce Federasyon Başkanı Ahmet Recep Tekcan, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, Gençlik Spor Kulübü Başkanı Kazım Akkuş ve davetliler katıldı. Lige 12 bayan ve 12 erkek takımı katılırken, 250 yi aşkın sporcu bu müsabakalarda mücadele edecek.

Ligde Kemerspor, Kemerspor Yat Yelken Kulübü, Ankara Kazan Belediyesi, Kırıkkale GSK, Bartın Kemer Spor Kulübü, Bartın Orduyeri Fatih Spor Kulübü, Eskişehir Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Kırıkkale Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Bursa Mudanya Spor Kulübü, Bartın Gençlik Spor Kulübü, İstanbul Elit Spor Kulübü ve İstanbul Bocce Spor Kulübü takımları yer alıyor. Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Ahmet Recep Tekcan, "Federasyonumuz üç yaşında. Liglerimiz ise iki yaşında. Çok yeni olmamıza rağmen

başarılı bir şekilde liglerimizi sürdürüyoruz" dedi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Türkiye de yeni Avrupa da yaygın spor programlarını Antalya da yapılabilmesi için imkanlarımız ölçüsünde hizmet vermekteyiz. Federasyonumuz Avrupa Şampiyonası'nı Antalya'da düzenlemek istediklerini söylediler. Bizler bu konuda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bocce bize çok yeni branş olmasına karşılık iyi ki böyle bir alt yapıyı kurmuşuz diyoruz. Antalya Türkiye'nin Bocce'de önde gelen illeri arasında yerini alıyor" diye konuştu.

Kemerspor Bocce ve Bocce Türk Milli Takımı Antrenörü Erdal Buyruk, "Türkiye Bocce 1. Ligi iki ayak olarak düzenleniyor. Bunlardan ilki Antalya'da ve Kemer'de düzenleniyor. Şampiyona üç gün sürecek. Kemer adına iki takım ve 22 sporcu ile mücadele edeceğiz. İddialıyız. Ligde şampiyonluk için mücadele edeceğiz. İlçemizden bayanlardan Deniz Demir milli takıma kadar yükseldi ve San Marino'da başarılar elde etti. Şimdiki amacımız ligde de bu başarımızı sürdürmek" dedi.

Öte yandan Erdal Buyruk, Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker'i makamında ziyaret etti. Antrenör Buyruk, burada yaptığı açıklamada, "Bu başarının elde edilmesinde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Başkan Hasan Şeker'e ve diğer yetkililere sporcularım ve şahsım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Buradan söz veriyorum. Tüm sporcularımız ile birlikte Kemer'in sesini Türkiye'de ve dünyada duyuracağız" diye konuştu.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ise, "İlçemizde Bocce sporu gün geçtikçe ilerliyor. Çok sayıda gencimiz bu spor dalında yarışıyor. Biz de Kemer Belediyesi olarak bu sporcularımıza katkıda bulunmak amacıyla maddi ve manevi her türlü desteğimizi veriyoruz. Yine başta Erdal Buyruk hocamız olmak üzere tüm sporcularımıza ligde de başarılar diliyorum" dedi.

(AT-MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title