Haberler

Black Widow vizyona girdi mi? Black Widow'un konusu ne? Black Widow ne zaman çıkacak? Black Widow fragman izle! İşte Black Widow çıkış tarihi!

Marvel yeni sinematik evrenin başlangıç filmi olarak kabul edilen, Avangers serisinde büyük beğeni toplayan ve sevilen oyuncu Scarlett Johansson'un hayat verdiği Black Widow/ Natasha detaylar belli olmaya başladı. İnternette birçok kişi Black Widow ile ilgili araştırma yaparken en çok merak edilen konu ise Black Widow'un çıkış tarihi oldu. İşte Black Widow'un çıkış tarihi!

Son dönemde Avangers ile büyük beğeni toplayan süper kahramanlar arasında yer alan Scarlett Johansson'un canlandırdığı Black Widow ilk solo filmiyle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Covid 19 nedeniyle 1 yıl ertelenen film yeni fragmanıyla birlikte büyük heyecan yarattı. Geçmişiyle yüzleşecek ve tamamlanmamış işlerini tamamlayacak olan Natasha Romanoff'un zorlu mücadelesini konu alacak yapım hakkındaki detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

BLACK WİDOW NE ZAMAN ÇIKACAK?

Marvel'ın sevilen karakterlerinde Black Widow'un ilk solo filmi 9 Temmuz 2021 tarihinden itibaren seyirciyle buluştu.

BLACK WİDOW'UN KONUSU NE?

Marvel Studios'un aksiyon dolu casus gerilim türü "Black Widow" filminde Natasha Romanoff, diğer adıyla Black Widow geçmişiyle bağlantılı tehlikeli bir komplo ortaya çıktığında mazisinin daha karanlık kısımlarıyla yüzleşir. Onu yok etmek için hiçbir şeyden vazgeçmeyecek bir güç tarafından takip edilen Natasha bir casus olarak geçmişiyle ve Avenger olmadan çok önce ardında bıraktığı kopuk ilişkileriyle yüzleşmelidir.

BLACK WİDOW'UN OYUNCU KADROSU!

Yönetmenliğini Avusturalyalı Cate Shortland'ın üstlendiği yapımın senaristi Eric Pearson olurken iddialı filmin oyuncu ekibinde ise oldukça iyi isimler yer almakta. Natasha / Black Widow rolünde Scarlett Johansson ve Yelena rolünde Florence Pugh'ın yer aldığı filmde Alexei / The Red Guardian rolünde David Harbour ve Melina rolünde Rachel Weisz yer alıyor.

BLACK WİDOW'UN GÜCÜ NEDİR?

Black Widow dünya çapında bir atlet, jimnastikçi, akrobat, usta bir karate, judo, ninjutsu, aikido, savate ve kung fu dövüşçüsü, çok iyi bir nişancı ve silah uzmanıdır. Biyoteknoloji ve psikolojik güçlendirmelerle çok yavaş yaşlanmış ve uzun yıllar genç kalmıştır. Hastalıkları ve yaralanmaları çok çabuk iyileşir.

BLACK WİDOW HANGİ PLATFORMDA OLACAK?

Black Widow eşzamanlı olarak hem Disney+, hem de sinemalarda yerini alacak.

BLACK WİDOW FRAGMAN İZLE!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Scarlett Johansson Scarlett Johansson Koronavirüs Marvel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title