Haberler

Biz Gençlerimize Güveniyoruz"

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, seçim çalışmaları kapsamında gençlerle bir araya geldi.

Yıllarca ihmal edilen, sahipsiz bırakılan gençlere iktidarları döneminde sahip çıktıklarını belirten Tin, söylemleriyle değil, icraatlarıyla gençliğe değer verdiklerini gösterdiklerini kaydetti.

Türkiye'nin gençlerin omuzlarında yükseleceğini vurgulayan Tin, şunları ifade etti:

"Onlara daha iyi bir Türkiye bırakmak için, umutlarını, hayallerini gerçekleştirebilecekleri bir Türkiye sunmak için çalıştık. Gençlerin sorunlarını tespit ederek adaletsizlikleri bir bir ortadan kaldırdık. Üniversitelere girişte katsayı adaletsizliğini sonlandırdık. Üniversitelerde ve kamu kuruluşlarında başörtüsü yasağını kaldırarak özgürlüklerin önünü açtık. Üniversite sayısını 76'dan 207'ye çıkardık. Biz gençlerimize güveniyoruz. Bunu da milletvekili seçilme yaşını 18'e düşürerek gösterdik. Gençlerimizi çaresizliklerle karşı karşıya bırakmadık. Devletin desteğini her zaman yanlarında görmelerini sağladık. 25 yaş altı gençlerin, genel sağlık sigortası prim borçlarını ödedik. 25 yaşın altındaki öğrencilere pasaportu ücretsiz yaptık. İşini kurmak isteyen genç girişimcilere 50 bin lira hibe desteği veriyoruz. Gençlerimizin kendi ayakları üzerinde durmalarını kolaylaştırmak adına, girişimcilik ruhuna sahip gençlerimize sağlanan maddi yardımların başvuru prosedürlerini azaltacağız."

Denizli yerelinde de gençlere yönelik önemli hizmetler yapıldığını ifade eden Şahin Tin, "Son 15 yılda Denizli'ye 1,3 milyar liralık gençlik ve spor yatırımı yaptık. 2002-2018 tarihleri arasında Denizlimize 37 spor tesisi kazandırdık. Denizlimizde yurt sayısını arttırdık, konforu yükselttik. Biz hep gençlere sahip çıktık. İnanıyorum ki gençlerimiz de gelecekleri için milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye sahip çıkacaklar." diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Milletvekili Şahin TİN Ak Parti Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title