Haberler

Bitlis'ten Kısa Kısa

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Çınar, Uğur Doğan ve Burçin Palaoğlu çiftçinin nikahını kıydı.

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Çınar, Uğur Doğan ve Burçin Palaoğlu çiftçinin nikahını kıydı.

Çiftleri mutlu anında yalnız bırakmayan Çınar, düzenlenen nikah merasimi ile davetlilerin huzurunda çiftlerin nikahını kıydı.

Çınar, evlilik cüzdanını geline vererek çifte mutluluk diledi.

Bitlis Belediyesinin ramazan etkinlikleri

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Çınar, ramazan ayı boyunca 2 ayrı noktada oluşturacakları iftar çadırında günlük 750 kişiye sıcak yemek vereceklerini ve 100 ailenin evine de sıcak yemek servisi yapacaklarını bildirdi.

Ay boyunca çeşitli etkinliklerin yer alacağı bir program hazırladıklarını belirten Çınar, özellikle iftar sonrasında vatandaşların aileleri ile güzel zaman geçirmesini sağlayacaklarını ifade etti.

Çınar, şunları kaydetti:

"Abdurrahman Önül, Recep Arslan, Sedat Uçan ve Muzaffer Gürler konserlerini planladık. Semazen gösterileri de olacak. Ayrıca, 20 Haziran'da Kahire Kur'an-ı Kerim okuma birincisi Mustafa Duman'ı kente davet ederek bu gecede mevlit ve ilahi programı düzenleyeceğiz. Halkımızı da bu programlara davet ediyoruz. Atatürk Anıtı önünde açılacak iftar çadırının yanına 8 stand kurulacak. Bu standlarda vatandaşlara çay ve tatlı ikramında bulunulacak. Ayrıca, Bitlis Belediyesi tarafından açılan kurslarda elde edilen materyaller satışa sunulacak. Ramazan ayı boyunca elimizden geldiğince iftar çadırlarımızı canlı tutmaya çalışacağız"

BEÜ'de bilgilendirme toplantısı

Bitlis Eren Üniversitesinde (BEÜ), Taşınır Mal Yönetmenliği ve KBS Sistemi bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programda, Eğitim, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Taşınır Kayıt ve Kontrol Yetkilisi Halis Ölgen sunum yaptı.

Toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Demirtaş, Genel Sekreter Vekili Okutman M. Zahid Kuldaş, daire başkanları, akademik birim idari amirleri, taşınır kayıt ve kontrol yetkilileri katıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü personeline eğitim

Bitlis Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, İl Emniyet Müdürlüğü personeline yangına müdahale eğitimi verdi.

İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen tatbikatta yangın söndürme tüplerinin kullanımı öğretildi.

Tatbikat sonrasında konuşan İtfaiye Müdürü Nazmi Olcay, Emniyet Müdürlüğü personeline yangına nasıl müdahale edileceği ve yangından etkilenen kişilerin nasıl kurtarılması gerektiği konusunda bilgi verildiklerini ifade etti.

Olcay, "Yangın ve diğer tatbikatlar hayati önem taşıyor." diye konuştu.

Bitlis ve Tatvan'da elektrik kesintisi

Vangölü Elektrik Dağıtım Şirketi (VEDAŞ), onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması nedeniyle Bitlis merkez ve Tatvan ilçesinin bazı köylerine elektrik verilmeyeceğini açıkladı.

Açıklamada, 27-28 Mayıs tarihlerinde 09.00-16.00 saatleri arasında Merkez Çeltikli grubuna bağlı tüm köyler ile Tatvan ilçesinde ise Benekli köyüne elektrik verilmeyeceği belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Arslan Sedat Uçan Tatvan Bitlis Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title