Haberler

Birleşme partisinden bahseden Acun Ilıcalı'dan Survivor kararı: Eşit olmadığı için takımları karıştıracağız

Güncelleme:

Sosyal medyada canlı yayın yapan Acun Ilıcalı, Survivor 2020 birleşme partisinde Tarık Sezer Orkestrası'nın evlerinden müzik yaptıracaklarını söyledi. Büyük bir değişikliğin yaşanacağından bahseden Ilıcalı, takımların eşit olması için yarışmacılar arasında değişiklikler yapacağını anlattı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da büyük bir merakla beklenen birleşme partisi haftaya gerçekleşecek. Her yıl büyük sürprizlerin yaşandığı partide koronavirüs salgınından dolayı büyük değişikliğe gidildi. Sosyal medyada canlı yayın yapan Acun Ilıcalı ise partiyle ilgili bilinmeyen detayları anlattı.

BİRLEŞME PARTİSİNİN DETAYLARINI ANLATTI

Survivor 2020'de yarışmacılar ve izleyiciler tarafından merakla beklenen birleşme partisi tarihi belli oldu. Gelecek hafta yapılacak birleşme partisinde ilk olarak açık artırma oyunu oynanacak. Geçtiğimiz hafta oynanan oyunu duyan yarışmacılar, Acun Ilıcalı'dan açık artırmada olmasını istediği yiyecekleri dile getirdi. Sonrasında kilo tahmini oyunu oynanacak. Bu oyunda yarışmacıların, Survivor başında ve şimdiki halleri ekrana gelecek. Birleşme partisinde Anlat Bakalım ile birlikte futbol oyunu da oynanacak. Ve yarışmacılar, bu sefer performanslarını şarkı yarışmasında gösterecekler.

Birleşme partisinden bahseden Acun Ilıcalı'dan Survivor kararı: Eşit olmadığı için takımları karıştıracağız

DÜNYA YARIŞMA TARİHİNDE BİR İLK

Birleşme partisinde, dünya yarışma tarihinde bir ilki gerçekleştireceklerini söyleyen Ilıcalı, "Büyük bir sürprizimiz var ve burada ilk defa açıklıyorum. Tarık Sezer orkestrasına evinden çaldıracağız. Tüm enstrüman çalan arkadaşlarımız kendi evlerinden çalacak. Müzik Dominik'e öyle gelecek. Cengiz'in komşularına sesleniyorum, idare edin lütfen" dedi.

TAKIM DEĞİŞİKLİĞİ KONSEYİ YAPILACAK

Birleşme partisinin sistemini anlatan Acun Ilıcalı "Cuma günü araba oyunumuz var. Cumartesi günü yayında büyük bir derbimiz olacak. Sonra tartı yarışması olacak. En çok kilo verene, ileriki ödül oyunlarından birinde çift katı yeme imkanı vereceğiz. Pazar günü şarkı yarışması, pazartesi de takım değişikliği konseyi var. Takım değişikliğinde de bir sürprizimiz var" şeklinde konuştu.

Birleşme partisinden bahseden Acun Ilıcalı'dan Survivor kararı: Eşit olmadığı için takımları karıştıracağız

"TAKIMLARI KARIŞTIRACAĞIZ"

Takımların eşit olmadığını belirten Ilıcalı, "Takımlar karışacak. Çünkü eşit olduğunu düşünmüyoruz ve karıştıracağız. Takımların denk olması gerekir ki, kimsenin hakkını yemeyelim. Takımların karışması lazım ve karışacak. Birleşmeden sonra karıştıracağız" bilgisini verdi.

"FİNAL İÇİN GÖNLÜM TÜRKİYE'DEN YANA"

Yarışma hakkında gelen sorulardan biri de, Survivor finalinin nerede yapılacağı oldu. Koronavirüs salgını nedeniyle Dominik'te olan Acun Ilıcalı "Finalin nerede olacağını şu an bilmiyorum. Ama gönlüm Türkiye'den yana" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cep Telefonu Acun Ilıcalı Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (26)

Adil:

Oyun başladıktan sonra kurallar değişmez... duruma göre kural hersene

16
10
yanıtYanıtla
Fatma:

Kimsenin hakkını yemiyelim diyorsunuz ama kaç aydır takım olarak yarıştılar kalkıp takımları karıştırmak dogrumudur sizce bence doğru bir düşünde değildir takım olarak mücedele verdiler böylede sonuna kadar gitmeli

13
3
yanıtYanıtla
Irem:

Geçen gün bundan bahsettiginde aklımdan geçti haklısın başından beri bir takım olarak yarıştılar takimları karistimak çok saçma o senede unluler ve gönülleri karıştırdı

yanıt7
yanıt5
ellisekiz:

kızlar evliyseniz gidin akşam için yemek yapın, bekarsanız yemek yapmayı öğrenin kocanız sizden survivor görüşü değil, yemek yaptınmı diye soracak.

yanıt6
yanıt3
Please.:

Çok önemli hemen yapın

2
9
yanıtYanıtla
ellisekiz:

ya acuncuğum; ülke dışına çıkmak yasak olmasına rağmen, sen dominike her hafta nasıl gidebiliyon, merak ediyoruz.

3
2
yanıtYanıtla
BURAK:

Adam dominikte kalıyor 1 aydır türkiyeye gelmedi hiç

yanıt3
yanıt0
muzzi:

boş.işler adamı acun oyun oynanırken oyuncumu degişir

2
3
yanıtYanıtla
Leyla:

Bu seneki survivor yakıb geçiyor??

0
4
yanıtYanıtla
Hasan:

Bence takımlarda güç debgesizliği var ünlüler daha avantajlı bir an önce karmaya geçilmesi lazım acun doğru olanı yapacaktır.

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title