Haberler

Bir Anda Sahneye Çıkıp Evlilik Teklifi Etti

Bir anda sahneye çıkıp evlilik teklifi etti

Koroda flüt çalan Elif Korkmaz'a, erkek arkadaşı Sait İbili evlilik teklifi yaptı, 'Evet' cevabı salondan büyük alkış aldı

Gençleşen Türküler Türk Halk Müziği Korosu konseri için salonlar doldu

BİLECİK - Bilecik Belediyesi tarafından "2018 Kültür ve Sanat Etkinlikleri" kapsamında gerçekleştirilen Gençleşen Türküler Türk Halk Müziği Konseri için salonlar doldu taşarken, bir anda sahneye çıkan genç korada flüt çalan sevgilisine evlenme teklifi etti.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında vatandaşlar Bilecik Belediyesi Gençleşen Türküler Türk Halk Müziği konseri ile buluştu. Bileciklileri, her ay birbirinden güzel konu ve konukları ile buluşturan Bilecik Belediyesi, Ocak ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında vatandaşları muhteşem bir konser ile buluşturdu. Bilecik Belediyesi Müzik Kursları kapsamında eğitimler alan genç müzisyenler ile korosundan oluşan ekip, izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı. Programın sunuculuğunu yapan Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan, önceden planlanmış programı dolayısıyla gecede bulunamayan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın selamlarını ileterek, "Bilecik'imizde bu akşam da çok güzel ve anlamlı bir etkinliği gerçekleştiriyoruz. Belediye Başkanımız Selim Yağcı'nın himayelerinde bir araya gelen başta Ayhan Çil kardeşimiz, orkestra ve koromuz gerçekten çok güzel çalışmalar sergiliyorlar. Ben bundan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Salonlarımızı dolduran siz değerli kardeşlerimize de ayrıca çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konserde ayrıca Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve muhtarlar, koroda yer alan Osmangazi Mahalle Muhtarı Yasemin Sezer'e, çiçek takdim ederek, fotoğraf çektirdi.

Sahnede sürpriz evlenme teklifi

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alan Gençleşen Türküler Türk Halk Müziği Korosunda flüt çalan Elif Korkmaz'a, erkek arkadaşı Sait İbili tarafından evlilik teklifi yapıldı. Teklif karşısında duygusal anlar yaşayan genç kız, arkadaşının teklifini kabul edince seyircilerden büyük alkış aldı.

"Böyle bir şey bekliyordum ama burada beklemiyordum"

Aldığı teklif karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Elif Korkmaz, "Böyle bir şey bekliyordum, ama burada beklemiyordum. Benim için çok büyük bir sürpriz oldu. Bu şekilde yapacağı aklıma bile gelmezdi" şeklinde konuştu.

Seyircilerden büyük ilgi gören konser, koro ve orkestra ekibinin toplu fotoğraf çektirmesiyle son buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Elif Korkmaz Selim Yağcı Bilecik Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title