Haberler

Bingöl Valisi Taşyapan Görevine Başladı

Vali Taşyapan."Kapısı ve gönlü her zaman açık, her zaman kolay ulaşılabilir bir vali olmanın gayreti içerisinde olacağıma söz veriyorum".

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü görevinden Bingöl Valiliğine atanan İbrahim Taşyapan, kentte törenle karşılandı.

Vali Taşyapan için Hükümet Konağı önünde resmi karşılama yapıldı. Taşyapan'ı vali yardımcıları Mutlu Akyol, Alper Çığ, Numan Tahir Şimşek ile Garnizon Komutanı Tuğgeneral Orhan Gündüz, Belediye Başkanı Serdar Atalay, kaymakamlar, kurum müdürleri ile çalışanlar karşıladı. Polis mangasını selamlayan Taşyapan, şeref defterini imzaladıktan sonra makamına geçti. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Taşyapan, atandığı bu göreve layık olmaya çalışacağını söyledi.

Bingöl'de bundan sonra beraberce hizmet edeceklerini, kent için taş üstüne taş koyan herkesin yanında olacağını belirten Taşyapan, "Şu anda bayrak bize teslim edilmiş. Biz de bayrağı daha yükseklere daha yüksek duruşlara hep beraber çalışarak dikmenin gayeti içerisinde olacağız. Gece gündüz demeden var gücümüzle çalışacağız. Bingölümüz için taş üstüne taş koyan, bir işsizimize iş veren ve buraya bir güzellik verme çabası içinde olan herkese koşarak gideceğiz, işlerini de kolaylaştırmak için var gücümüzle gayret göstereceğiz" dedi.

Taşyapan, insan haklarına saygılı, insanı temel alan, istişareye dayalı, toplumun bütün kesimlerinin görüşlerine değer veren bir anlayışla görev yapacağını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Hak hukuk ve adalet anlayışı içinde kimsesizlerin kimsesi olarak devletimizin şefkat ve merhametini de vatandaşlarımıza göstermek en büyük ideallerimizden birisi olacaktır. İlimizi ekonomik ve sosyal, kültürel ve temel alt yapı hizmetleri açısından kalkındıracak yeni projeler üreteceğiz, devam eden projeleri takip edeceğiz. Var olanlarını daha da iyileştirerek ilimizi kalkındırmanın yollarını arayacağız. Bunun için zihnimizi yoracağız. Bu çalışmaları kamu kurumlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, odalarımızla, özel sektörümüzle ve bütün Bingöllü vatandaşlarımızın el birliğiyle birlik ve beraberlik içinde yapmanın gayreti içinde olacağız. Kapısı ve gönlü her zaman açık, her zaman kolay ulaşılabilir bir vali olmanın gayreti içerisinde olacağıma söz veriyorum. Bağrında nice güzellikler barındıran bu ilimizde görev yapacak olmaktan büyük bir onur duyuyorum." - Bingöl

Kaynak: AA / Güncel

İçişleri Bakanlığı Serdar Atalay Alper Çığ Bingöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title