Haberler

Binbaşı Süleyman Can'a Veda Yemeği

Ankara’ya tayini çıkan Bilecik’in Bozüyük İlçesi Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can için düzenlenen veda yemeği iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi.

Ankara'ya tayini çıkan Bilecik'in Bozüyük İlçesi Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can için düzenlenen veda yemeği iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi.

Yıllardır Bozüyük İlçe Jandarma Komutanı olarak görev yapan Binbaşı Süleyman Can'ın tayininin çıkmasının ardından düzenlenen veda yemeği yoğun katılımla gerçekleştirildi. Misafirlerini kapıda karşılayan Binbaşı Süleyman Can her biri ile tek tek görüşerek 'hoş geldiniz' dedi. Programda ilk olarak Binbaşı Süleyman Can'ın Bozüyük'te görev yaptığı süre zarfındaki fotoğraflardan oluşan bir slayt gösterimi yapıldı. Ardından söz alan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; "Bozüyük'te görev yaptığı süre boyunca pek çok alanda birlikte görev yapma fırsatı bulduğumuz Binbaşı Süleyman Can'a teşekkürlerimi sunuyor, kendisine yeni görev yeri olan Ankara'da başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Bakıcı konuşmasının bitiminde Binbaşı Süleyman Can'a el yapımı bir hazne içerisinde Türk Bayrağı hediye etti. Binbaşı Süleyman Can da konuşmasında bir araya geldiği herkese teşekkürlerini ileterek çok güzel anılarla ilçeden ayrıldığını aktardı. Binbaşı Süleyman Can'ın konuşmasının ardından söz alan Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman ise, birlikte görev yaptıkları süre boyunca titizlikle çalışan Binbaşı Can'a teşekkür ederek yeni görev yeri olan Ankara'da kendisine başarılar diledi.

Programa Bozüyük İlçe Kaymakamı Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Garnizon Komutanı Bkm. Yzb. Murat Günhan, Bozüyük İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Nizamettin Çam, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent ve çok sayıda iş adamı ve siyasetçi katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Süleyman Can Bozüyük Ankara Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title