Haberler

Binali Yıldırım'ı Gören Çocuk Heyecandan Kepenk Kapattı

Güncelleme:

Seçim turu attığı sırada Binali Yıldırım'ı görererek kafasını dükkandan çıkaran çocuk heyecandan yanlışlıkla elektronik kepengi kapattı.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İzmir'de teknoloji çarşısında esnafı gezdi, taksiyle şehir turu attı. Yıldırım'ı görünce heyecanlanan bir çocuk ise yanlışlıkla elektronik kepengi kapattı.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli ve AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ile birlikte teknoloji çarşısında esnafı gezdi. Bazı dükkanlar Yıldırım gelmeden son ses AK Parti'nin seçim şarkılarını çaldı. Esnaf gezisinin en ilginç görüntüsünü ise heyecanlanan çocuklar oluşturdu.

"SİZİ ÖPEBİLİR MİYİM"

Yıldırım'ı gördüğü için heyecanlanan bir çocuk 'sizi öpebilir miyim?'diyerek Yıldırım'a sarıldı. Bu sırada kafasını dükkandan çıkaran başka bir çocuk ise heyecandan yanlışlıkla elektronik kepengi kapattı. Heyecanlı çocuk kepenk kapanırken Yıldırım'ı görebilmek için kafasını dışarıda tutmayı da ihmal etmedi.

ŞOFÖR KOLTUĞUNA GEÇTİ

Esnaf gezisinin ardından AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli ile birlikte bir taksiye binen Yıldırım, şoför koltuğuna geçti. Taksiyle İzmir turu atan Yıldırım, vatandaşlardan da ilgi gördü. Yıldırım daha sonra Basmane Meydanı'na gelerek kahvede vatandaşlarla simit-peynir yedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım Ak Parti Konak İzmir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

Aslannbrhmrsln_205@hotmail.com:

Bu adama hırsız diyenler aziz kocaoğluna oy veriyor adam en büyük hırsız 300 yılla yargılanıyor

43
30
yanıtYanıtla
refssddf@hotmail.com:

sen 4 bakanın fezlekelerini geri gönderme bekir bozda 2 tane fezlekesini geri gönderme yada büyük liderinizin hangi suclardan dokunulmazlıkla yırtıgını unutma.

yanıt0
yanıt0
Hilminmmm@gmail.com:

korkrmuştur dükkandan mal eksilir diye ne yapsın onlar çuvalla götürür vatandaş kıvranır durur

23
34
yanıtYanıtla
yazıkyazikkineyazik@mail.ru:

Eyvah demiştir!! Ülke'yi halletti şimdi bizim dükkana geldi.. En iyisi kepengi indireyim belki kurtarırız kendimizi.. :)

21
32
yanıtYanıtla
refsdfdvxdfcf@hotmail.com:

valla 1000ali beyin adı yolsuzluk idddaalarında volca gexiyor cocuk korkmuştur kepengi kapatmıştır

14
29
yanıtYanıtla
yalnız adamfotosumer@hotmail.com:

İÇERİ ALMAK İSTEMEDİĞİ İÇİN OLMASIN,BU AÇIKCA GÖRÜLÜYOR...

16
22
yanıtYanıtla
CEMİLnkarabiyik@mynet.com:

DİNLEDİĞİ HABERLERDEN SONRA KORKMUŞTUR BELKİ

15
22
yanıtYanıtla
ugurcelıkugur8932@hotmail.com:

habertürk secim anketlerile oynamıs bilal erdoganda bu olayın içinde internette araştırabılırsınız facebookta müjdat gezen sayfasında paylasılmıstır

13
21
yanıtYanıtla
Gurbetcisedatgece@hotmail.com:

Butun fetullahcilar buraya toplanmis yorum yaziyor oy kullaniyor. Tabi ellerinde seceneksiz birakilan ogremci cok isleri gucleri tweet atmak yorum yazmak. Benim oglumda evlerde kaliyordu surekli baski altinda tutuyorlardiki hukumete aleyte propoganda yapsin diye. Kendisine ev tuttum on kisi birden ayrildilar simdi rahatlar.Simdide siz mezun olacaginizimi saniyorsunuz diye tehdit ediyorlarmis. Bu kadar alcaldi cemaat. Bir zamanlar az mi calistim cemaat icin hayir toplayip Allah rizasi kazanmak icin Haram olsun size

23
8
yanıtYanıtla
Sonersnr-svcn@hotmail.com.tr:

Şimdi Yorumları Okudumda 30 Yorumdan 25 tanesi Hırsızlığa Değinmiş Yani bulduğunuz tek şey bu Peki Şu anki belediye başkanı niçin 300 yıl için yargılanıyor Ama sizde haklısınız Hizmet sizin neyinize gerek Ülkede İzmir olmuş MEGAKÖY izmire bu bile fazla gelir

4
7
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title