Haberler

Bilecikspor'dan Rektör Taş'a Teşekkür Ziyareti

Bilecikspor Başkan Vekili Harun Dilek ve alt yapıdan sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ali Muyşin, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bilecikspor Başkan Vekili Harun Dilek ve alt yapıdan sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ali Muyşin, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Dilek ve Muyşin, spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı Rektör Taş'a teşekkür ettiler. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Bilecikspor Başkan Vekili Harun Dilek, "Bilecikspor ve diğer amatör kulüplerimizde futbol oynayan üniversite öğrencilerine verdiği destekten dolayı rektörümüze teşekkür ettik. Rektörümüz bize bir de müjdesi oldu. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) kurulması konusunda çalışmalar başladığın söyledi. Kendisine bu konuda da ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.

Harun Dilek ve Ali Muyşin, Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş'a üzerinde ismi yazılı 11 numaralı Bilecikspor formasını da hediye etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

İbrahim Taş Bilecik Rektör Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title