Haberler

Bilecik Belediye Başkanı Şahin Mazbatasını Aldı

31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda Bilecik Belediye Başkanlığı görevini kazanan Semih Şahin, mazbatasını aldı başladı.

31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda Bilecik Belediye Başkanlığı görevini kazanan Semih Şahin, mazbatasını aldı başladı.

CHP Bilecik İl Başkanlığı önündeki kalabalık grup eşliğinde Bilecik Cumhuriyet Meydanında bir araya gelen Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, vatandaşlarla birlikte Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Büşra İlhan'dan mazbatasını aldı.

Törenin ardından Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı önünde saygı duruşunda bulunan ve İstiklal Marşı'nı okuyan Şahin ile partililer, Bilecik Belediyesine kadar yürüdü. Belediye binası önünde, belediye başkan yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve çalışanlar tarafından karşılanan Belediye Başkanı Semih Şahin'i, makamda eski Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can karşıladı. Düzenlenen program ve karşılamadan duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Semih Şahin, Nihat Can'a teşekkür etti. Makamda; görevi Başkan Semih Şahin'e teslim eden Nihat Can, "Milletin verdiği karar her şeyin üstündedir. Buna saygı duymak lazım. Bana ne görev düşerse, Bilecik'in hizmetinde beraber çalışmaktan mutluluk duyarım. Kendisini tebrik ediyorum, hayırlı olsun. İnşallah şehrimiz faydasına olacak bütün çalışmalarda bir ve beraber olacağız" dedi.

"Bilecik için geldik, Bilecik'teki 70 binin hizmetinde olacağız"

Görevi devralan Şahin de gösterdiği nezaketten dolayı Can'a teşekkür ederek, "Hep birlikte Cumhuriyetimizi koruyacağız ve biz umudun iktidarı olarak geldik. Bizim için rakip yok bütün Bilecik bizim, 70 bin için geldik. Bundan sonra Bilecik'te yaşayanlar için çalışacağız. Bilecik için ne iyi olacaksa yine beraber yapacağız. Aynı düşünceyle yönetimimizi 5 yıl boyunca sürdüreceğiz hep birlikte. Herkesin katkısıyla, bizim sözümüzle ortak akılla Bilecik'i en iyi noktalara getirmek istiyoruz. Nihat Can'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Semih Şahin, daha sonra belediye bahçesinde vatandaşların tebriklerini karşıladı. Öte yandan Başkan Şahin'e eşi Serpil Şahin, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu da eşlik etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Semih Şahin Bilecik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title