Haberler

Biden'ın Dışişleri Bakanlığı'na getireceği Blinken'ın ilk mesajı "uluslararası iş birliği" oldu

Güncelleme:

ABD Başkanlığına seçilen Joe Biden'ın Dışişleri Bakanlığı'na getireceği Antony Blinken, uluslararası iş birliği mesajı vererek, "Dünyanın tüm sorunlarını tek başımıza çözemeyiz. Diğer ülkelerle birlikte çalışmamız gerek, onların iş birliğine ve aynı zamanda güvenine ihtiyacımız var" dedi.

ABD'de 3 Kasım'da yapılan seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre kazanan Demokratların adayı Joe Biden, Wilmington'da düzenlediği basın toplantısında, kabinesine seçtiği bazı isimleri tanıttı. Biden'ın Dışişleri Bakanlığı'na getireceği Antony Blinken'in ilk mesajı "uluslararası iş birliği" oldu.

"DÜNYANIN TÜM SORUNLARINI TEK BAŞIMIZA ÇÖZEMEYİZ"

Blinken, "Dünyanın tüm sorunlarını tek başımıza çözemeyiz. Diğer ülkelerle birlikte çalışmamız gerek, onların iş birliğine ve aynı zamanda güvenine ihtiyacımız var" diye konuştu.

Biden'ın Dışişleri Bakanlığına getireceği Blinken'ın ilk mesajı 'uluslararası işbirliği' olduAntony Blinken

"ÇOK TARAFLILIK VE DİPLOMASİ GERİ DÖNDÜ"

Biden'ın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği görevine getireceği Linda Thomas Greenfield ise "ABD geri döndü, çok taraflılık ve diplomasi geri döndü" ifadelerini kullandı.

Biden'ın Dışişleri Bakanlığına getireceği Blinken'ın ilk mesajı 'uluslararası işbirliği' olduLinda Thomas Greenfield

Kaynak: AA / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Joe Biden Haberler

500

Yorumlar (1)

Alper:

Trump ekibinin butun seytanliklarini acikca ifsa ediyordu o yuzden iyidi yoksa hepsi ayni pislik , bu Biden ekibi cicek bocek deyip dunyanin her yerinde katliam yapacaklar yaptilarda zamaninda. . . Simdi Turkiye de onu yapacaklar, gezi gibi ortaligi karistirmayi deneyecek . . olmadi yeni bi DEAS turu orgut kurup Turkiye yapti etti diye dunyaya lanse edecek; bunlarda her turlu pislik mevcut. . amerikanin icten yikilmasi sart. . amerika bolunurse dunya rahatlar. . eyaletler zaten bagimsiz olmak istiyor.

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title