Haberler

Adana'da ikiz kardeşler bıçaklanarak gasp edildi, çevredekiler durup izledi

Güncelleme:

Adana'da 2 kişi, işten çıkıp evine gitmek isteyen ikiz kardeşleri köşeye sıkıştırarak gasp etti. Cüzdanlarını vermek istemeyen kardeşleri bıçaklayan zanlılara, çevredekilerin 'dur' dememesi dikkat çekerken olay anı kameralara yansıdı.

Adana'da 2 kişi, ikiz kardeşleri bıçaklayarak cep telefonu ve sigaralarını gasp etti. Çevredeki vatandaşlar ise olanları film gibi izledi. Gasp anı saniye saniye görüntülenirken olaydan sonra yakalanan zanlılar tutuklandı.

ÖNCE SİGARA İSTEDİLER SONRA SAAT SORDULAR

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi Sucuzade Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, 24 Eylül saat 21.00 sıralarında terzide çalışan Eymen ve İsa Elabacı adlı ikiz kardeşler işlerini bitirdikten sonra yaya olarak evlerine gitmek için yola çıktı. Bu arada karşılarından gelen iki kişi önce ikiz kardeşlere sigara sordu. Sigaralarının olmadığını söyleyince bu kez de saat sordu. Saate de yanıt alamayan zanlılar "Nasıl saatiniz olmaz" diyerek bıçak çekip ikizleri kollarından bıçakladı. Daha sonra da bıçakla korkutup hem sigaralarını hem de cep telefonlarını aldı. Bu anları ise çevredeki vatandaşlar film izler gibi izledi. Güvenlik kamerası bütün olup biteni saniye saniye kaydetti.

Adana'da ikiz kardeşler bıçaklanarak gasp edildi, çevredekiler durup izledi

ÇALINAN TELEFONLAR GERİ ALINDI

Zanlılar olay yerinden uzaklaştıktan sonra ikiz kardeşler polise giderek şikayetçi oldu. Bu şikayet üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polisler zanlıların Müslüm G.ve Muhammet Can Ö. olduğunu tespit etti. Polis olay yerinden zanlıların kaçtığı yöne doğru yaptığı güvenlik kamerası incelemesinden ise zanlıların Hürriyet Mahallesinde oturduğunu saptadı. Polis mahalleye yaptığı baskında iki zanlıyı da yakaladı. Zanlılar suçlamaları kabul ederek cep telefonunu 600 liraya sattıklarını söyledi. Bunun üzerine polis cep telefonunu satılan yerden alıp sahibine teslim etti.

ZANLILAR TUTUKLANDI

Yaralanan ikiz kardeşler tedavilerinin ardından taburcu olurken zanlılar ifadelerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Adana'da ikiz kardeşler bıçaklanarak gasp edildi, çevredekiler durup izledi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (63)

Hasan:

Bu çöplük kargalarını vatandaşlıktan çıkarıp ülke dışına atacaksın, ya da beyinlerine çip takıp alanlarından çıktığı anda cazzt diye şok verip jelibona çevireceksin.

17
128
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Bu beğenmeyen arkadaş hayırdır neyini beğenemedin bu yorumun?

yanıt3
yanıt2
Hasan:

Ooo hileyle dislike atıyoruz güzelll...

yanıt2
yanıt0
Hasan:

Bende like atıyım istiyorsan

yanıt1
yanıt0
Hasan:

Beğenmeme sayısını hileyle daha uçuk bi rakam yap koçum beğenen 13, beğenmeyen 2 hadi bakalım.

yanıt1
yanıt0
REALİST:

verin bunlara 50 şer yıl hapis cezası ne af ne denetm hepsinden muaf edin bugün alınıyor yarın serbest bırakılıyor

27
1
yanıtYanıtla
ADALET SERBESTOĞLU:

POLİS NEDEN GÖZALTINA ALMIŞ ANLAMADIM? BU GASPÇI VE KATİLLER 2 SAAT SONRA ZATEN SERBEST KALIP BAŞKA BİR MASUMUN CANINA KIYACAKLAR. TÜRKİYE''DE ADAM ÖLDÜRMENİN, GASP VE TECAVÜZÜN CEZASI YOK.

21
3
yanıtYanıtla
OGUZ:

BENDE KARIŞMAM KARIŞSAM NE OLACAK DEVLET YAKALYIP BIRAKIYOR SONRA AL BAŞA BELAYI CE ZAMI VAR

20
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Serbest bırakılmak için tutuklandılar galiba

15
4
yanıtYanıtla
VEC:

GASPTA SERBEST BIRAKMA OLMAZ

yanıt2
yanıt4
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title