Haberler

Beyoğlu'nda Spor Salonu Cinayeti Kamerada

Beyoğlu’nda sahibi oldukları spor salonunu kapatacakları esnada uğradıkları silahlı saldırı sonucu ölen Gökhan Sarı ile eşi Elif Sarı’nın yaralandığı o anlara ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Beyoğlu'nda sahibi oldukları spor salonunu kapatacakları esnada uğradıkları silahlı saldırı sonucu ölen Gökhan Sarı ile eşi Elif Sarı'nın yaralandığı o anlara ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, geçtiğimiz 22 Mart Çarşamba günü akşam saatlerinde Beyoğlu Keçeci Piri Mahallesi Ejdat Sokak üzerindeki bir spor salonunda meydana geldi. Gökhan Sarı (43), eşi Elif Sarı (36) ile salonu kapatacakları esnada şapkalı, yüzü atkıyla gizli ve eldivenli bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Sadece 6 saniye süren saldırıda, Gökhan Sarı olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Sarı ise bacağından yaralandı. Olay sonrası kurşunların hedefi olan Elif Sarı, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

6 saniye boyunca ateş etti

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde Gökhan Sarı, eşi Elif Sarı ile salondan çıkacağı esnada kimliği belirsiz şahıs içeriye giriyor. İçeride silahı rastgele ateşleyen saldırgan, etrafa saydırdıktan sonra yere düşen Gökhan Sarı'ya peş peşe ateş ediyor. Elif Sarı ise bacağından yaralanarak yere düşüyor. Ardından saldırgan olay yerinden hızlıca kaçıyor.

Tabanca ve eldiven mezarlıkta bulundu

Sadece 6 saniye süren olayda, saldırganın çiftin lise ve ortaokul öğrencisi iki çocuklarını da hedef aldığı, ancak çocukların son anda kurşunlardan kaçtığı tespit edildi. Tedavisi süren Elif Sarı'nın ifadesinin alınamadığı öğrenilirken, Cinayet Büro Amirliği ekipleri saldırıyla ilgili soruşturmayı ve zanlıyı arama çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan saldırganın olayda kullandığı tabanca ve eldivenin ise Hasköy Mezarlığı'nda bulunduğu tespit edildi.

Hayatını kaybeden eşi Sarı ise geçtiğimiz hafta Cuma günü, Beyoğlu'nda bulunan Hacı Şaban Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hasköy Kalaycıbahçe Mezarlığı'na defnedildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gökhan Sarı 22 Mart Beyoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title