Haberler

Beşiktaşlı Taraftarlar Avcılar'da Önce İftar Yaptı Sonra Şampiyonluğu Kutladı

Beşiktaş 2016-2017 sezonu şampiyonluğunu kutlamaya devam ediyor.

Beşiktaş 2016-2017 sezonu şampiyonluğunu kutlamaya devam ediyor. Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği tarafından organize edilen geleneksel sokak iftarı Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, Beşiktaş 2'nci Başkanı Ahmet Nur Çebi, kongre üyeleri ve Avcılar halkının katılımı ile dernek lokalinin bahçesinde yapıldı.

İftarın ardından yapılan şampiyonluk kutlaması ise oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Meşalelerin yakılması ile başlayan kutlamalar havai fişek gösterileri ve Beşiktaşlı sanatçı Ali Altay'ın söylediği marşlar ile iftara katılan vatandaşları coşturdu. Kutlamanın ardından bir konuşma yapan Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, Beşiktaş'ın şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiğini söyleyerek tebriklerini iletti ve iftarı organize eden dernek başkanı Selçuk Aydoğan'a da teşekkür etti.

2'nci Başkan Ahmet Nur Çei ise "Beşiktaş taraftarı saygıyı ve sevgiyi çok hak ediyor.Sağ olsun Belediye başkanımız da bunu söylüyor.Dolayısıyla burada bulunan tüm vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum.Şampiyonluğu her gün kutluyoruz.Beşiktaş her sene şampiyon olacak" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Nur Çebi Handan Toprak Beşiktaş Avcılar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title