Haberler

Beşiktaş'ta genç kıza taciz iddiası! Taciz anları kameraya yansıdı

Güncelleme:

Beşiktaş'ta 24 yaşındaki bir genç kız, arkadaşlarının yanından ayrıldıktan sonra parkta saklanan bir kişi tarafından tacize uğradığını iddia etti. Genç kız polis merkezine giderek şikayetçi olurken, yaşanan o anlar ise kameraya yansıdı.

Beşiktaş Abbasağa Mahallesi Cami Çıkmazı Sokak'ta meydana gelen taciz olayında iddiaya göre, Beşiktaş'ta arkadaşlarıyla birlikte oturan 24 yaşındaki Dilek Sarıgül, saat 22.50 sıralarında eve gitmek için kafeden çıktı. Ihlamur Dere Caddesi üzerinden Dünya Barış Parkı içinden geçerek Cami Çıkmazı Sokağı'ndan evine gitmeye çalışan genç kız, bu sırada ağaçlık karanlık bölgeden birinin kendisine doğru geldiğini hissetti. Genç kız korkarak, hızlı bir şekilde yürümeye başlarken, şüpheli ise aynı şekilde hızlanıp genç kızı taciz etti. Bir anda neye uğradığını şaşıran kız, bağırarak çığlık atmaya başladı. Komşular ve parkta bulunan vatandaşların tepkisi üzerine şüpheli olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Genç kızı daha sonra polis karakoluna giderek şahıs hakkında şikayette bulunurken, polis ekipleri de şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Öte yandan kızın tacize uğradığı ve şüphelinin kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Beşiktaş'ta genç kıza taciz iddiası! Tacize maruz kaldığı anlar kamerada

"PARKIN İÇİNDEKİ AĞAÇLARIN ARASINA SAKLANMIŞTI"

Eve gitmeye çalıştığı sırada parkın içinde saklanan birinin tacizine uğradığını belirten Dilek Sarıgül, "Evet, dün akşam burada bir taciz olayı yaşadım. Beşiktaş'ta saat 22.50 gibi eve gitmek için arkadaşlarımdan ayrıldım ve her zaman kullandığım Ihlamur Dere Caddesi'nden Dünya Barış Parkı'ndan buraya geldim. Cami Çıkmazı Sokağı'ndaki merdivenleri kullanarak evime doğru gidiyordum. Tam buraya geldiğimde, bu gecekondunun girişinde birinin olduğunu fark ettim. Adımlarımı hızlandırdım. Daha sonra şahsın arkamdan geldiğini hissettim ve tam o sırada tacize uğradım. Ondan sonra bağırmaya başladım. Komşular ve parkta bulunan şahıslar benim çığlıklarıma geldiler. O sırada şahıs buradan kaçarak gitti" dedi.

Beşiktaş'ta genç kıza taciz iddiası! Tacize maruz kaldığı anlar kamerada

"SÜREKLİ KULLANDIĞIMIZ YOL, AYDINLATILSIN İSTİYORUZ"

Yaşanan olayla ilgili şikayetçi olduğunu, karanlık olan sokağı sürekli kullandıkları ve aydınlatılmasını istediklerini belirten Sarıgül, "Emniyete dün gece gittim, şikayette bulundum. Abbasağa Mahallesi Muhtarı ve Beşiktaş Belediyesinden iletişime geçtiler. Bu yol hep karanlık ve 2016 yılında bir şahsa ait olduğu iddia edilerek kapatıldı. Bir inşaat yapılacağı söylendi. Bizler mahalleli olarak ayaklandık ve bu inşaatın yapılmasını engelledik. Çünkü burası kamuya ait çocuk parkının olduğu, kaydırakların ve spor aletlerinin olduğu bir parktı. Tam tarihten emin değilim 2013 yılından aletler kaldırıldı ve 2016 yılında da tamamen kapatılarak metal panellerle çevrildi. Hatta şu cami çıkmazında hala o metal paneller durur. Bu tarihten beri parka hiçbir düzenleme yapılmıyor, hiçbir ışıklandırma, hiçbir güvenlik çalışması yapılmıyor, hiçbir şey yapılmıyor, ağaçları budanmıyor" diye konuştu.

İlk defa böyle bir şeyin burada olduğunu belirten Sarıgül, "Arkamı döndüğümde şahsın yüzünü gördüm. Ama çok karanlık olduğu için bir silüet halinde gördüm. Fazla detay hatırlamıyorum, o anın korkusuyla. Bir şey demedi. Ben bağırınca buradakiler 'orada ne oluyor' deyince kaçtı. Daha önce burada böyle bir şey yaşanmadı. Ben 24 yaşındayım, ailem ben doğmadan taşınmış buraya, sürekli kullandığım bir yol ve ilk defa böyle bir şey oluyor" şeklinde konuştu.

MAHALLE SAKİNLERİ YAŞANAN OLAYA TEPKİ GÖSTERDİ

Daha önce böyle bir olayın yaşanmadığını ve şüphelinin yakalanmasını istediklerini belirten mahalle sakini Nurbanu Emir, "Evet bu mahallede oturuyoruz, başına taciz olayı gelen arkadaşımız da bu mahallede otuyor. Hem onun adına, hem bu mahallede yada bu şehirde yada bu ülkedeki tüm kadınlar adına çok üzgünüz. İstanbul'da yaşıyoruz ve saat 23.00 gibi hani saatin de önemi yok ama böyle bir saatte böyle bir taciz olayı başına geliyor. En önemlisi suçlunun bulunması çünkü herkesin kendini güvenlik hissetmeye hakkı var. İkinci olarak bu geçiş yolunun aydınlatılması her kim tarafından olursa, belki Beşiktaş Belediyesi yapar. Ara ara gördüğümüz o bekçilerin, daha çok böyle ihtiyacı olduğu yerlerde görülmesi hepimizin arzusu, isteği. Daha önce yaşanmadı ama tedirgin olmak yaz yada kış yol çok karanlık olduğu için kadınların aklına gelen bir şey bu. Dolayısıyla her an yaşayacakmışız gibi yaşıyorduk" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta genç kıza taciz iddiası! Tacize maruz kaldığı anlar kamerada

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

burak bey:

kadınlar çok tehlikeli olmaya başladı.

7
16
yanıtYanıtla
DERVİS:

SENDE GECENİN BİR KÖRÜNDE EVİNDE OLMAK YERİNE DIŞARDA NE OLDUĞUNU BİLMEDİĞİN ARKADAŞLARINLA GEZME BE KIZIM O SAATLERDE ARKADAŞ DEDİKLERİN YAPAR ZATEN TAVİZCİNİN YAPTIĞINI

9
11
yanıtYanıtla
ÇERÇİ:

AĞZINA SAĞLIK DERVİŞ KARDEŞİM...

yanıt7
yanıt8
Dikkat:

Ben erkek halimle gece oradan gecmem . Kizlar da daha dikkatli olmali. Bu tip adamlar maalesef her zaman var olacak. Önlem almak tedbirli olmak gerekir.

14
0
yanıtYanıtla
Demir ezen:

Her şey güzel oldu az daha sabredin sizde . . . .

5
6
yanıtYanıtla
Belçika:

Beşiktaş belediyesi cehape değil mi???

5
4
yanıtYanıtla
puffff:

kişinin can ve mal güvenliğini belediye sağlamaz devlet sağlar eğitimsiz diplomasız herif

yanıt8
yanıt4
yurdum insanı:

Rezalet . . . . Güven içinde olmak önemli. . .

6
0
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

50 sabıkalı adam mı çıkar Afgan mı Suriyeli mi bakalım kim çıkacak adam

6
0
yanıtYanıtla
Vatandas:

Boyle aydinlatma isleri, birilerinin sikayeti sonrasi degerlendirmeye aliniyorsa , devlet dedigimiz standartlarin olusturdugu systemde bir anormallik vardir..Talimatlarla isler , bu kadar isler..Oto-Control system yok yok yok..

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title