Haberler

    Beşiktaş'ın Yeni Sponsoru Fleetcorp

    Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı'nın yeni sponsoru Fleetcorp oldu.

    Siyah beyazlı takımdan konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde;

    "Beşiktaş İntegral Arena'da yapılan törene, Basketbol, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, Basketbol Genel Direktörümüz Yiğiter Uluğ, Fleetcorp Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Barbaros Çıtmacı, Fleetcorp Türkiye Ticari Direktörü Ali Kemal Uluer ve Kadın ve Erkek Basketbol Takım oyuncularımız katıldı.Fleetcorp bu anlaşma sonucu Kadın Basketbol Takımımızın 'Forma Sırt Sponsoru' oldu.

    Hakan Özköse; "Fleetcorp gibi sektörün öncü ve güçlü bir markasıyla gerçekleştirdiğimiz bu sponsorluk anlaşmasının bizler için çok değerli olduğunu belirtmek isterim. Sporun bireysel ve toplumsal gelişime sağladığı katkıya yürekten inanıyorum.Türkiye'nin alanlarında önde gelen markalarının Beşiktaş'la çalışması ve birbirinden farklı spor dallarına değer katmasından dolayı çok mutluyuz. Fleetcorp ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliğinin de her iki taraf için hayırlı olmasını diliyoruz" şeklinde konuştu.

    Fleetcorp Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Barbaros Çıtmacı; "Spora ve sporcuya verilen desteğin Türkiye için önemli bir değer yarattığına inanıyoruz. Fleetcorp'un spora vermiş olduğu destek yaklaşık 2 yıl önce Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile yapılan sponsorluk anlaşması ile başladı ve bugüne kadar hızla büyüyerek devam etti. Bugün Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı ile de yapmış olduğumuz iş birliğinin uzun soluklu ve başarılarla dolu olacağına inanıyoruz" sözleriyle kulübümüzle yapılan iş birliği neticesinde duydukları memnuniyeti dile getirdi.

    Fleetcorp Türkiye Ticari Direktörü Ali Kemal Uluer ise, "Sosyal sorumluluk bilinciyle ülkemizi her dalda başarılı bir şekilde temsil etmek ve çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamak amacıyla spor, eğitim alanlarında spor kulüplerimizi desteklemeli, kadın takımlarımızın başarılarına ortak olmalı, genç sporcularımızın yetişmesine de katkı sağlamalıyız. Dönemsel olarak Beşiktaş Basketbol Okulları ile de çeşitli turnuva ve organizasyonlar gerçekleştirerek, sponsorluğumuzu bu boyutta da büyütmeye gayret ettik. Bugün Beşiktaş Kadın Basketbol takımı ile yapmış olduğumuz sponsorluk anlaşmamız da bu çerçevede bizler için büyük önem arz ediyor. Başarıya giden yolda, Beşiktaş'ın yanında yer almaktan büyük onur ve mutluluk duyuyoruz. Beşiktaş'a Türkiye ve Avrupa'da katıldığı tüm branşlarda başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu. "

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Yiğiter Uluğ Ali Kemal Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title