Haberler

Beşiktaş'ın Şampiyonluğu, Ateşli Sahnelerin Dizisi "Fi" de Unutulmadı

Güncelleme:

Türkiye'nin online dizisi Fi'de Beşiktaş'ın şampiyonluğu unutulmadı. Osman Sonant'ın canlandırdığı iş adamı Sadık Murat "Vodafone Park"ta totem yaptı.

İnternetten yayın yapan ve ateşli sahneleriyle sık sık gündeme gelen 'Fi'nin 9 Haziran Cuma günü yayınlanacak yeni bölümünde Beşiktaş'ın şampiyonluğu kutlanacak. Osman Sonant'ın canlandırdığı iş adamı Sadık Murat Kolhan, Vodafone Park'ta sahanın ortasında totem yaptıktan sonra başkanı arayarak, "Seneye de şampiyonuz" diyecek.

KUPALARIN SERGİLENDİĞİ KORİDORDA YÜRÜDÜ

'Fi' dizisinin yeni bölümü için hazırlanan fragmanda, Can Manay'ın yardımcısını oynayan, Hakan Atalay'ın canlandırdığı 'Kaya' karakteri, Vodafone Park'ta kupaların sergilendiği koridorda yürürken görülüyor.

TAÇ ÇİZGİSİNE BASMAMASI YÖNÜNDE UYARDI

Sahaya ulaştığında Sadık Murat Kolhan'ın santra yuvarlığının ortasında totem yaptığını görüyor. Yanına gitmeye yeltendiği anda Sadık Murat Kolhan'dan taç çizgisine basmaması yönünde uyarı alıyor.

"BAŞKANIM BEN TOTEM YAPTIM"

Totemini tamamlayan Sadık Murat Kolhan, kendisini bekleyen Kaya'nın yanına gelerek, çizgiye basmadığından emin olduktan sonra cep telefonuyla Başkan'ı arıyor ve "Başkanım ben totemimi yaptım, önümüzdeki sene de şampiyonuz inşallah" ifadelerini kullanıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Osman Sonant Beşiktaş Türkiye Dizi Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title