Haberler

Beşiktaş, Club Brugge Maçı İçin Belçika'ya Gitti

Beşiktaş, Club Brugge maçı için Belçika'ya gitti Sosa ve Atiba kadroda yok İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi Her şey beyinde başlar, beyinde biter. Biz iyi bir takımız Futbol A Takımı Sorumlusu Mete Vardar Motivasyonumuz çok iyi Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi üçüncü turunda Club Brugge ile yapacağı maç için Belçika'ya gitti.

Beşiktaş, Club Brugge maçı için Belçika'ya gitti

Sosa ve Atiba kadroda yok

İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi Her şey beyinde başlar, beyinde biter. Biz iyi bir takımız

Futbol A Takımı Sorumlusu Mete Vardar Motivasyonumuz çok iyi

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi üçüncü turunda Club Brugge ile yapacağı maç için Belçika'ya gitti.

Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkan özel uçakla Belçika yolculuğuna başlayan siyah beyazlı kafilede Başkan Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve Futbol A Takımı Sorumlusu Mete Vardar da yer aldı.

SOSA VE ATIBA KADRODA YOK

Sakatlıkları devam eden Jose Sosa ve Atiba, Belçika kadrosunda yer almadı. Atiba ve Sosa'nın yanı sıra tedavisi süren Sivok, Milosevic ve İsmail de Belçika'ya götürülmedi.

Beşiktaş'ın Belçika kafilesinde yer alan 20 futbolcu şöyle

Tolga Zengin, Cenk Gönen, Enes Fidayeo, Ersan Adem Gülüm, Pedro Franco, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, Ramon Motta, Daniel Opare, Necip Uysal, Veli Kavlak, Oğuzhan Özyakup, Eslem Öztürk, Tolgay Arslan, Kerim Frei, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Cenk Tosun, Mustafa Pektemek, Demba Ba.

AHMET NUR ÇEBİ HER ŞEY BEYİNDE BAŞLAR BEYİNDE BİTER BİZ İYİ BİR TAKIMIZ

Ahmet Nur Çebi, Club Brugge maçı ile ilgili olarak, Her şey beyinde başlar, beyinde biter. Biz iyi bir takımız. Kendimize güveniyoruz. Belçika'dan iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyoruz diye konuştu.

METE VARDAR MOTİVASYONUMUZ ÇOK İYİ

Mete Vardar ise, Gururluyuz. Bizim için ve Türk halkı için çok önemli bir maç. Motivasyonumuz çok iyi. Belçika'dan avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz. Liverpool kupanın favorisiydi, onları eledik. Brugge takımı da uzun zamandır kendi sahasında yenilmiyor. Ama biz Beşiktaş'ız ve daha iyi bir takımız. İyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum şeklinde açıklamada bulundu.

Beşiktaş, son çalışmasını bu akşam karşılaşmanın oynanacağı Jan Breydel Stadyumu'nda TSİ 19.00'da yapacak. Çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü basına açık olacak. Antrenmanın yarım saat öncesinde ise teknik direktör Slaven Bilic, basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Nur Çebi Club Brugge Beşiktaş Belçika Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title