Haberler

Ebru Gündeş Yakarım Roma'yı şarkısını okudu, Berna Laçin ve Gülben Ergen sosyal medyada birbirine girdi

Güncelleme:

Bodrum'da sahne alan Ebru Gündeş, yıllardır repertuarında yer alan Yakarım Roma'yı şarkısını okudu. Berna Laçin ise Gündeş'in yangınla mücadele eden Bodrum'da bu şarkıyı okumasını eleştirince Gülben Ergen de "Ülke yanarken, hepimiz perişanken, provoke etmek sana hiç yakışmadı" diyerek tepki gösterdi.

Türkiye'nin dört bir yanında çıkan orman yangınlarıyla mücadele devam ediyor. Dünyanın çeşitli yerlerinden gelen yardımlarla da kontrol altına alınmaya çalışan yangınlar için birçok ünlü isim de sosyal medya hesabından destek veriyor. Önceki gün Bodrum Yalıkavak'ta sahne alan Ebru Gündeş ise Yakarım Roma'yı şarkısını okuyunca tartışmanın fitilini ateşlemiş oldu.

"EBRU GÜNDEŞ YAKARIM ROMA'YI OKUYOR, AYNI DAKİKALARDA BODRUM YANIYOR"

Türkiye'de günlerdir devam eden yangınlara dair paylaşım yapan Laçin, Twitter hesabından "Yalıkavak'ta Ebru Gündeş programında 'Yakarım Roma'yı da yakarım' diye bütün beldeyi inletiyor aynı dakikalarda Bodrum'un doğal kalmış tek koyu Mazı yangından tahliye ediliyor. Distopik film olsa bu kadar olmaz" dedi.

Berna Laçin ve Gülben Ergen sosyal medyada birbirine girdi

"ÜLKE YANARKEN PROVAKE ETMEK SANA YAKIŞMADI"

Laçin'in yorumuna sinirlenen Gülben Ergen ise "Berna bu nasıl bir yorum. O sahnede aylardır yaşamaya mücadelesi veren müzisyenler var. Sosyalleşmeyi, müziği, sanatı özlemiş insanlar var. Yasaklardan yeni çıkıldı. Repertuardan şarkı cımbızlamak ve bu acıyla, ülke yanarken, hepimiz perişanken, provoke etmek sana hiç yakışmadı" diye tepki gösterdi.

"HASSASİYETİME SAYGI BEKLEMEYİN"

Ergen'in sözlerine yanıt veren Laçin, "Repertuar seçimine şaşkınlığımla müzisyenlerin para kazanması bağlantısını kuramasam da geliri en az olan sahne sanatlarının bir mensubu olarak pandemi mağduriyetini yeterince yakından biliyorum. Hassasiyetime saygı beklemeyeyim en iyisi ben bakış açına saygı duymakla yetineyim" yanıtını verdi.

Berna Laçin ve Gülben Ergen sosyal medyada birbirine girdi

Kaynak: Magazin

Gülben Ergen Berna Laçin Bodrum Roma Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

Uğur Duran:

Her zamanki gibi Berna efendi kişiliğini koruyarak, Gülbenin gevşek yorumuna cevap vermiş... Berna tamamen haklı binlerce şarkı varken böyle bir hassas dönemde bu şarkının okunması olmamış. Bu şarkıyı Kenan Doğulu bile okusa aynı tepkiyi göstermek gerek.

134
32
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Birbirinize girip Roma' yı yakacağınıza Türkiye yanıyor bütün dünya biliyor. sizlerde söndürmek için harekette bulunun. Gezi olaylarında ağaçlar kesilmesin diye yürüyüş yapan ünlüler o kadar ağaç yanıyor nerdesiniz.

7
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title