Haberler

'Benzersiz' Filminin Çekimleri Konya'da Başlıyor

Güncelleme:

Gerilim ve kara mizah türü 'Benzersiz' filminin çekimleri Konya'da yapılacak.

Filmin oyuncuları Cemal Hünal, Murat Parasayar, Ekin Türkmen, Fırat Tanış, Selahattin Taşdöğen, Yakup Yavru ve Nilüfer Aydan bugün Dedeman Otel'de kameralar karşısına geçip filmi tanıttı.

Yapımcılığını Metraj Film ve Lal Sanat Yapımcılık'ın üstlendiği filmde, bir insanın ne kadar değişeceğinin konu edildiği belirtildi. Filmin senaristi eczacı İlker Sarı, filmde bir eczacının nöbet sırasında başından geçen olayın anlatıldığını belirtti.

Sarı, "Filmimiz bir eczacıyı konu alıyor. Gece nöbette hap bağımlıları tarafından eczaneye bir baskın yapılıyor. Eczanedekiler öldürülüyor ve eczacı hayatta kalıyor. Ancak hastanede gözlerini değişik bir hastalıkla açıyor. Ardından intikam almasına yönelik hikayesi başlıyor. Gerilim ve kara mizah tarzında işlenecek olan 95 dakikalık bir film. Tamamın Konya'da çekilecek" dedi.

'HEYECAN VERİCİ BİR SENARYO'

Filmin başrol oyuncusu ve eczacıyı canlandıracak olan Cemal Hünal, heyecanlı bir proje olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Senaryoyu okuduktan sonra kaçıramayacağım ender işlerden bir tanesi. Burada olduğum için çok mutluyum. Başarılı anlatılmış bir hikaye. Bu filmi çok özel yapacak şeyler var. Filmi yapan arkadaşlarımız mevcut teknolojiden faydalanmak yerine kendi çözümlerini üretmişler. Bu çok heyecan verici. Kaza sahneleri için arabalar tasarlamışlar. Kazaların çekilebilmesi için teknolojiler üretmişler. Çok orijinal çalışmalar yapmışlar. İlk İstanbul'a geldiklerinde ve görüşmeye başladığımızda heyecanlandım. Türkiye'de bu kadar kapsamlı hazırlanmış bir proje ile bugüne kadar daha önce büyük yapımlarda da karşılaşmadım diyebilirim. Çok iyi yazılmış ve şaşırtıcı bir senaryo. Hep beraber alnımızın akıyla bu işin içinden çıkacağız. Türk sinemasına güzel ve orijinal bir film kazandırabileceğimizi düşünüyorum."

DAR BİR PİYASAMIZ VAR

Eczaneye baskın yapan grubun başındaki kişiyi canlandıracak olan oyuncu Fırat Tanış da film çekimleri için dar bir piyasaları olduğunu, genelde filmlerin İstanbul'da çekildiğini belirtti. Fırat Tanış, Konya gibi Anadolu'nun başka şehirlerinde de sinema filmi çekilmesi için böyle oluşumlar olmasının çok heyecan verici olduğunu anlattı.

Film hakkında da açıklamalarda bulunan Tanış, "Film insanın değişebilen bir varlık olup olmadığı sorgusunu araştırıyor. İnsanın değişiminin ne koşullarda gerçekleşebileceğini arıyor. Bu sorusuyla da heyecan verici bir hikaye" dedi.

BEĞENDİĞİMİZ BİR SENARYO

Oyuncu Selahattin Taşdöğen de filmin Konya'nın tanıtılması konusunda da önemli bir yere sahip olacağını anlattı. Murat Parasayar da yapım ekibinin profesyonel bir şekilde hazırlık yaptığına dikkat çekerek iyi bir sinema filmi olması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Filmin diğer oyuncuları Ekin Türkmen, Yakup Yavru ve Nilüfer Aydan da senaryoyu çok beğendiklerini dile getirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Parasayar Cemal Hünal Fırat Tanış Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title