Haberler

Benim Adım Melek 29. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Benim Adım Melek 28. bölüm izle

Güncelleme:

Benim Adım Melek 28. bölüm izle! Mithat ve Seyran nişanlanacaktır ve Melek ile çocuklar bu durumu sevinçle karşılayacaklardır. Diğer yandan da Ünzile'nin başına gelen bir olay, onu bir takım kararlar almaya sevk edecektir. Halil'in aşk mektubu ise Melek'in içini kor bir ateş gibi yakıp geçecektir. Benim Adım Melek yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

BENİM ADIM MELEK 29. BÖLÜM FRAGMANI

Sevilen dizi Benim Adım Melek'in 28. son bölümü Çarşamba akşamı ekrana geldi. İzleyenler dizinin 29. yeni bölümünü merak ediyor. TRT1'de yayımlanan Benim Adım Melek dizisinin henüz 29. yeni bölüm fragmanı ekrana gelemedi. Fragmanı paylaşıldığında haberimizden takip edebilirsiniz.

Benim Adım Melek 29. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Benim Adım Melek 28. bölüm izle

Benim Adım Melek 29. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Benim Adım Melek 28. bölüm izle

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

20 yıldır susulanlar artık konuşulacak. Melek ve Halil'in geçmişle yüzleşmeleri herkesin düzenini değiştirecek. Ünzile'yi sarsan olay ne olacak ve bu olayın ardından Ünzile nasıl bir karar alacak? Melek ve çocuklar Mithat ve Seyra'nın nişanlanmasını sevinçle karşılayacaklar. Yolları Halfeti'ye düşen Cumali ve Seyit Ali yine karşı karşıya gelecekler. Halil'in aşk itirafını okuyan melek gözyaşlarına hakim olamayacak.

Benim Adım Melek 29. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Benim Adım Melek 28. bölüm izle

BENİM ADIM MELEK OYUNCULARI

Başrollerinde Nehir Erdoğan ile Kutsi'nin yer aldığı Benim Adım Melek dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan isimler şöyle:

Nehir Erdoğan (Melek)

Kutsi (Halil)

Kaan Çakır (Alpay)

Şerif Sezer (Nefise)

Mustafa Mert Koç (Ömer)

Rabia Soytürk (Defne)

Ulvi Kahyaoğlu ( Kerem)

Ece Özdikici (Funda)

Hande Kaptan (Kadriye)

Muharrem Türkseven (Mahmut)

Poyraz Ar (Seyit Ali)

Mehmet Çevik (Seyit Ali Karadağ)

Rami Narin

Zeyno Eracar

Nizam Namidar

Zeynep Özder Birde

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Çarşamba Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title