Haberler

Benefıt'in Cilt Bakım Ürünleri Serisi Sephora'da

Sadece Sephora mağazalarında satışa sunulan Benefit markası yeni çıkardığı cilt bakım serisiyle kadınların kalbini çalmaya devam ediyor.

Sekiz farklı üründen oluşan seri ile cilt, ihtiyacı olan neme doyarken doğal ışıltısına ve yumuşaklığına kavuşuyor. Ürünlerin içeriğindeki, özel olarak geliştirilmiş olan tri-radiance kompleksi, cildin uzun süre nem depolamasını ve gözle görülür bir şekilde aydınlanmasını sağlıyor.

Benefit Triple Performing SPF 15 PA++ Yüz Serumu

Benefit yüz serumu, yağ içermeyen çok özel formülüyle cildi koruyup yatıştırdığı gibi cildin hafif ve yumuşacık kalmasını sağlıyor. Benefıt'e özel tri-radiance kompleks sayesinde cildin ihtiyacı olan nemi uzun vadede içine hapsetmesini sağlıyor. İçerdiği bitki özleri, hiyalüronik asit ve vitamin E sayesinde cildin antioksidan faliyetlerini hızlandırıp SPF 15 PA++ ile cildi zararlı güneş ışınlarından koruyor. Yapılan testler sonucunda, ürünü kullananların %94'ünde cildin neme doyduğu ve yumaşacık olduğu kanıtlanmıştır.

Karma ve yağlı ciltler için ideal.

Fiyatı: 105 TL

Benefit Total Moisture Nemlendirici Yüz Kremi

Benefit'in mucizevi nemlendirici yüz kremi, cilde anında nem kazandırıyor. Benefit'e özel olarak hazırlanan ve içeriğindeki tri-radiance kompleksi sayesinde cildin nemi uzun vadeli hapsetmesini sağlıyor. Cildin nem bariyerlerini güçlendirerek aydınlık ve taze bir görünümüne kavuşturuyor. İçerdiği doğal bitki ve mango yağı ile cidin her zaman taze görünmesini sağlıyor. Benefit nemlendirici yüz kremini kullanan kadınların üzerinde yapılan testlerin sonucunda %100 oranında citlerine anında etki ettiği ve yoğun birşekilde nemlendirme sağladığı kanıtlandı.

Kuru ve normal ciltler için ideal.

Fiyatı: 105 TL

Benefit Moisture Prep Toning Lotion

Benefıt'in nemlendirici tonik losyonu ile cildin en verimli şekilde nemi hapsetmesini sağlamak mümkün oluyor. Nemlendiriciden önce hazırlık aşaması olarak uygulanması gereken prep toning lotion takibindeki nem tedavisinin en iyi sekilde sonuç vermesini sağlıyor. Ürün, aynı zamanda cildi yumuşatıyor, canlandıyor ve aydınlatıyor. Neme ihtiyaç duyan ciltlerde en kısa sürede en iyi sonucu elde etmek isteyenler bu ürüne bayılacağa benziyor. Cildi anında yumuşak ve esnek bir görünüme ulaştırıyor. İçeriğindeki vitamin E, yulaf ve botanik özleri sayesinde cildi dış etkinlerden arındıran ürün, ince çizgilerin oluşumunu engelliyor ve cildi yumuşatıyor. İçindeki Hiyalüronik Asit, Aloe Vera ve maya özleri sayesinde ise cildi pürüssüzleştiriyor.

Tüm cilt tipleri için uygun.

Fiyatı: 90 TL

Benefit It's Potent Eye Cream Göz Çevresi Kremi

Kadınlar Benefıt'in göz kremiyle parıldayan gözlere merhaba diyor. Benefıt'in özel ve iddialı göz kremi, göz çevresini besliyor. Benefıt'in en yeni teknolojiye sahip bu yeni ürünü göz çevresini nemlendirerek yenilerken koruyarak aydınlatıyor. Benefit'in bu iddalı kremi, koyu halkaları yok ederken; ince çizgilerin azaltıyor; daha aydınlık ve genç bakan gözlere kavuşturuyor. Ürün, içerdiği burnet özlü formül sayesinde cildi yatıştırıyor. Elma özleri, cildin kolojen üretimine yardımcı olurken, lakuvat özleri cildi serbest radikallardan koruma görevini üstleniyor. Peptit kompleks cilde elastiklik, sıkılık kazandırıp, sodyum hylarunat da göz çevresini ihtiyacı olan neme kavuşturuyor. Göz çevresindeki koyu halkaları ve ince çizgileri tedavi ederken, yaşlılık belirtilerine karşı koruma görevi sağlıyor.

Fiyatı: 95 TL

Benefit Temizleyici Ürünler

Benefit, eşsiz temizleyici koleksiyonuyla bir temizliyiciden beklenenden fazlasını kadınlarla buluşturuyor. Cildi temizleyip aydınlatırken güne ışıl ışıl başlanmasını sağlıyor.

Benefit Foamingly Clean Yüz Yıkama Jeli

Benefit yüz yıkama jeli cildi etkili şekilde temizliyor ve makyajı kolayca silerken geriye yumuşacık, pürüzsüz bir cilt bırakıyor. Ayrıca ürünün içerdiği amino asid ve bitki özleri cilde ekstra nem kazandırıyor.

Fiyatı: 65 TL

Benefit Refined Finish Yüz Peelingi

Benefıt yüz peelingi cildi narince temizliyip siyah noktaların ve geniş gözeneklerin görünümünü azalttığı gibi cildi taptaze bir görünüme kavuşturuyor. Ayrıca cilde aydınlık veren ürün; içerdiği doğal kil, mineral, şeker ve yosun özleriyle derinlemesine temizlik ve yumuşaklık sunuyor.

Fiyatı: 95 TL

Benefit Remove It Makyaj Temizleyici

Benefit makyaj temizleyici tonik suya dayanıklı göz makyajını bile kolayca temizleyip göz çevresini nemlendiriyor. Makyaj temizlemek makyaj yapmak kadar önemli olduğundan Benefit kadınları düşünüyor ve onlara zedelenmeyen yumuşak bir ten bırakıyor. Kontak lens takanlarında rahatça kullanabiliceği bu ürün durulama gerektirmeden rahatça kullanılıyor.

Fiyatı: 65 TL

Benefit Ultra Radiance Ferahlatıcı Yüz Misti

Benefit'ın özel ürünü olan yüz misti, kuru ciltleri gün içinde ferahlatırken nemlendiriyor. İster bilgisayarın başında, ister trafikte yada plajda anında serinlik hissi yaratan bu ürün, içerdiği magnezyum PCA, beyaz ve mavi lotus çiçeği özleri sayesinde ciltte depolanan stresi arındırıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title