Haberler

Belediyenin Atatürk'e yönelik hakaretleri kınama bildirisine MHP destek verdi, AK Partililer salonu terk etti

Güncelleme:

Bilecik Bozüyük İlçe Belediye Meclisi'nde Millet İttifakı'nın Atatürk'e yönelik hakaretleri kınama bildirisine MHP de destek verdi. MHP'nin desteği sonrasında AK Partili üyeler salonu terk etti.

Ayasofya Camisi imamı Mustafa Demirkan'ın "Onlardan daha zalim, daha kâfir kim olabilir. Ya Rabbi, o zihniyetin bir daha bu ümmetin başına gelmesini mukadder buyurma" sözleri oldukça tepki çekmişti. Demirkan'ın, Mustafa Kemal Atatürk'e söylediği iddia edilen sözlere bir tepki de Bozüyük Belediyesi'nden geldi.

MHP KABUL EDİNCE AK PARTİLİLER SALONU TERK ETTİ

Bozüyük Belediye Meclisi toplantısı sonrasında gündem dışı söz alan CHP grup sözcüsü Mahmut Fındık, Millet İttifakı Meclis üyelerinin hazırladığı Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik sözlü saldırıları kınama bildirgesini kürsüye taşıdı. Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nun bildirgeye katılmak isteyen parti gruplarını sorması üzerine MHP meclis üyesi bildirgeye katılırken AK Partili meclis üyeleri salonu terk etti.

"MÜNFERİT BİR OLAY"

Ak Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy salondan ayrılırken Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik saldırıları kınama bildirisini münferit bir olay olarak değerlendirdi. AK Partili Meclis Üyesi Abdurrahman Kırgız'da Ayasofya Camii'nde düzenlenen programda Mustafa Kemal Atatürk'ü kast ederek kullanılan ifadelerin ayet olduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bozüyük Belediyesi AK Parti Bozüyük Bilecik MHP Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (1)

Çınar Saraç:

Megri megri hele megri , bunlara bu şarkı İLE yaklaşmak lazım yoksa canları sıkılıp çıkıyorlar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title