Haberler

Belediye Otobüsünde Tinerli Saldırı: 2 Yaralı

İzmir'de madde bağımlısı olduğu ileri sürülen bir kişi, durakta otobüs bekleyen vatandaş ile belediye otobüsündeki yolcuyu tiner dökerek yaktı.

İzmir'de madde bağımlısı olduğu ileri sürülen bir kişi, durakta otobüs bekleyen vatandaş ile belediye otobüsündeki yolcuyu tiner dökerek yaktı.

Alınan bilgiye göre, Altınyol üzerindeki Turan Metro istasyonu duraklarında meydana gelen olayda, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi burada otobüs bekleyen Behlül Özduran'a (70) tiner dökerek ateşe verdi. Daha sonra durağa yanaşan Mustafa Yıldırım'ın kullandığı ESHOT'a ait 240 numaralı Zübeyde Hanım Mahallesi- Halkapınar Metro 2 seferini yapan belediye otobüsüne binen zanlı, otobüsteki yolcu İshak Yılmaz'ın (46) üzerine de tiner dökerek yaktı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen kişi daha sonra olay yerinde hızla uzaklaştı.

Elbiselerini alevlerin sardığı 2 kişi çevreden yetişenlerin yardımıyla söndürüldü.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye araçları da sevk edilirken, yaralı yolcular ilk müdahalenin ardından ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Vücutlarında hafif derecede yanma oluşan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Zanlının madde bağımlısı olduğunu ileri süren Ender Yıldırım, "Çılgın tinerci otobüste 2 kişiyi ateşe verdi. Ben de zar zor söndürdüm. Ben dışarıda otobüs durağında bekliyordum. Burada otobüs bekleyen bir vatandaşı yaktı. Daha sonra durağa yanaşan bir otobüse binerek otobüsün içindeki bir yolcuya daha tiner sıkarak yaktı. Biz yakalamaya çalıştık ama şahıs kaçtı. Şimdi de polisler arıyor, muhtemelen uyuşturucu hap kullanmış birisiydi." diye konuştu.

Polis ekiplerinin eşkali belirlenen zanlının yakalanması için başlattığı çalışmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Yıldırım İshak Yılmaz Halkapınar İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title