Haberler

Belediye başkanı ile şoförünün karısı arasında yasak aşk skandalı! Görüntüler ortaya çıktı

Güncelleme:

Antalya Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün, makam şoförünün eşiyle yasak aşk yaşadığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Belediye Başkanı ve makam şoförünün eşi, iddiaları yalanlasa da ikilinin buluşma görüntüleri ortaya çıktı.

Antalya'nın Elmalı ilçesinin İYİ Partili Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün, makam şoförü Ahmet Tilki'nin eşiyle yasak aşk yaşadığı iddiaları, Antalya'da deprem etkisi yarattı. Skandal olay, makam şoförü Tilki'nin, noter kanalıyla gönderdiği istifa ihbarnamesiyle ortaya çıkmıştı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Sabah; Başkan Öztürk'ün makam şoförü Ahmet Tilki'nin eşi Sümeyra Tilki ile yaşadığı yasak aşkın buluşma görüntülerine de ulaştı. Buluşmaya önce Halil Öztürk, kendi özel aracıyla geliyor. Ardından da Başkan Öztürk'ün WhatsApp'tan konum atarak, "Aşkım, yan yana 2 bina. B. Blok. Kat.4" diye adres tarifi verdiği Sümeyye Tilki, taksi ile geliyor.

Belediye başkanının, makam şoförünün karısıyla yasak aşk yaşadığına ilişkin skandal büyüyor! Görüntüler ortaya çıktı

SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

İki sevgilinin geçtiğimiz 2 Haziran'daki buluşma görüntüleri, bölgede bulunan kameralar tarafından saniye saniye kaydediliyor.

Belediye başkanının, makam şoförünün karısıyla yasak aşk yaşadığına ilişkin skandal büyüyor! Görüntüler ortaya çıktı

"BOŞANMA DAVASI AÇTIM"

Sabah Antalya Haber Müdürü İbrahim Okumamış'ın ulaştığı Sümeyye Tilki ise iddiaları reddetti. Evlendikten sonra Ahmet Tilki'nin de bir kadınla yasak ilişkisini tespit ettiğini öne süren Tilki, 7 ay önce boşanma davası açtığını söyledi.

"EVLİ VE 2 KIZ ANNESİ BİR KADINLA YASAK İLİŞKİSİNİ TESPİT ETTİM"

Ahmet Tilki ile evlendikten 3 ay sonra evde 3 telefon, 4 USB, hard disk ve bunlarda kayıtlı birçok mesaj ile ses kaydı yakaladığını iddia eden Sümeyra Tilki, "Evli ve 2 kız annesi bir kadınla Ahmet'in yasak ilişkisini tespit ettim. Ne olduysa bundan sonra oldu. Bana kapandığını söyledi. Korkusundan bana sürekli baskı ve şiddet uygulamaya başladı. Boşanmak istedim ama kesinlikle boşanmayacağını söyledi. İşin içine siyasiler girdi ve olayın akışı değişti" iddialarında bulundu.

Belediye başkanının, makam şoförünün karısıyla yasak aşk yaşadığına ilişkin skandal büyüyor! Görüntüler ortaya çıktı

ÇIPLAK FOTOĞRAFIN KENDİNE AİT OLDUĞUNU KABUL ETTİ

Ahmet Tilki'nin, Başkan Halil Öztürk'ten 1 milyon lira para istediğini duyduğunu da öne süren Tilki, Whatsapp görüşmelerinin fotomontaj, çıplak fotoğrafın ise kendisine ait olduğunu ve Ahmet Tilki ile "eğlence olsun" diye çektiklerini iddia etti.

"NİKAHLARINI BEN KIYDIM"

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk ise yerel internet sitesi antalyahaberal'a yaptığı açıklamada, Ahmet Tilki'nin disiplin sorunu olduğunu iddia ederek, şüpheli hareketleri üzerine temmuz ayı başlarında yaptırdığı aramada, makam koltuğunun altında ve otomobilinde kendi oturduğu bölümün önünde, internet ortamından satılan amatör iki dinleme cihazı bulduğunu öne sürdü.

Belediye başkanının, makam şoförünün karısıyla yasak aşk yaşadığına ilişkin skandal büyüyor! Görüntüler ortaya çıktı

10 Temmuz'da iş akdini sonlandırdığı Tilki'nin, eşini de kullanarak kendisine bel altı iftira attığını öne süren Öztürk, "Nikâhlarını ben kıydım. Zaten eşi ile bir kaç ay sonra kavga etmişler ve ayrılmışlar" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Halil Öztürk Antalya Elmalı Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (174)

Fatih:

Şimdi bu kadına kocası vursa kadına şiddet mi olacak. Siz bütün kadınlar melksiniz ya...

58
14
yanıtYanıtla
Semra:

Ancak buna gücünüz yeter

yanıt2
yanıt20
DİŞE DİŞ:

BUNU YAPSA YAPSA ANCA YA CEHAPELİLER YADA İYİ PARTİLİLER YAPAR YAZIKLAR OLSUN MERAL AKŞENER HALK SİZDEN AÇIKLAMA BEKLİYOR DAHA NE DURUYORSUNUZ

28
36
yanıtYanıtla
Cfrknk:

Doğru kuran kursunda 30 erkek öğrenciye tecavüz eden neciydi acaba. Halk sizden açıklama bekliyor

yanıt5
yanıt8
aynen:

akp liler 4 kadına kadar normal saydıkları için ses çıkarmıyor böyle durumlarda. . .

yanıt6
yanıt9
Adalet:

Kadına şiddet olmasın diyorsunuz ama kadının şiddet görmesine sebep olan etkenleri görmezden geliyorsunuz.

56
1
yanıtYanıtla
HAKLIII:

Sadece görmezden gelmiyorlar aynı zamanda destekte veriyorlar bira şişesi kafalılar

yanıt3
yanıt0
Oğuz:

Bildiğin belediye başkanına kumpas kurmuşlar akılları sıra para koparacaklar kadın zaten düzgün papuç değil diğer adamda aynı şekilde yakında herşey çıkar ortaya

13
36
yanıtYanıtla
ZLYH:

GERÇEKTEN BU KADAR SALAKMISINIZ YOKSA BAŞKANI KORUMAYAMI ÇALIŞIYOSUNUZ NE KUMPASI LAN SENİN KARIN EĞLENCE OLSUN DİYE BİRİNE ÇIPLAK RESİM GÖNDERİRMİ YADA SEN EVLERDE BİRİYLE BULUSUP OKEY FALANMI OYNUYOSUN HERŞEY ORTADA NE KUMPASI

yanıt22
yanıt2
??:

Belediyeden ne kadar maaş alıyorsunuz?

yanıt5
yanıt3
Tüm 174 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title