Haberler
BBC

Belçika'da Evli Çiftlere Hizmet Verecek Cinsel İlişki Oteli Açılıyor

Güncelleme:

Belçika'da hükümetin de desteği ile evli çiftler için cinsel ilişki oteli açılıyor. Geceliği 130 euro olan otelde konaklayacak çiftlerin, evlilik baskısından uzak bir şekilde ilişkiye girebilmeleri hedefleniyor.

Belçika'da, Flaman hükümetinin desteği ile evli çiftler için "cinsel ilişki oteli" açılıyor. Otelin amacı, çiftleri her tür ev işi baskısından uzaklaştırmak ve onların rahat vakit geçirmelerini sağlamak.

HÜKÜMET FİNANSAL OLARAK DESTEKLİYOR

Hükümet, "turizmde yeniliklere şans tanınması amacıyla" projeye finansal destek sağlandığını belirtiyor.

Batı Flaman eyaletindeki Schore köyünde yapılan 10 odalı otel, 2 hafta içinde hizmete girecek. "Domaine 10" adlı otelin amacı, evli çiftlere Sam Taylor-Johnson'un yönettiği "Grinin Elli Tonu" filminin kendilerine ait versiyonunu yaşatmak.

SADECE EVLİ ÇİFTLER İÇİN

Otelin işletmecisi Stéphanie Van Den Heuvel'e göre, burası evli erkeklerin sevgilileri ile kaçamak yapacağı bir randevu evi değil. "Yetişkinleri için Disneyland" olarak tanımlanam otel, çocuk ve bitmek bilmeyen ev işleri nedeniyle kendilerine zaman ayıramayan evli çiftleri çekmeyi hedefliyor.

Doğu ve barok tarzı döşenmiş 10 odadan oluşan otele gelen çiftler, giriş ve çıkışta hiçbir görevliyle karşılaşmayacak. Girişteki dokunmatik ekran üzerinden giriş işlemlerini kendileri yapacak.

ODALARDA STRİPTİZ DİREĞİ BİLE VAR

Odalarda çiftleri şömine çıtırtısı karşılayacak. Yataklar İran'dan, aydınlatma İngiltere'den getirilmiş. Odaların tavanında ayna, striptiz direği gibi bir çok ayrıntı düşünülmüş.

Oda servisi, gizli bir uşak tarafından çiftlere görünmeden kapının önüne bırakılacak. Otel yönetimine göre, müşteriler çocukların gürültüsü, asılacak çamaşır ya da silinecek yer baskısı yaşamadan rahatça vakit geçirebilecek.

GECELİK 130 EURO

Çiftler için gecelik fiyatı 130 Euro olan otele, Flaman Hükümeti tarafından 20 bin Euro para yardımı yapıldı. Batı Flaman Eyalet Yönetimi'nin turizm sorumlusu Franxky de Block, "geleceğin konaklama şekli" olduğu için otele parasal katkıda bulunduklarını söylüyor.

Flaman hükümet yetkilisi, "Bunu hiçbir şeyle kıyaslayamazsınız. Farklı bir kitleyi çekmemize ve turizmi çeşitlendirmemize yardımcı olacak" diyor.

Turizmde yeniliklere şans verilmesi gerektiğini söyleyen de Block, bu kapsamda sahil kesimlerinde çıplaklara oda-kahvaltı olanağı sunan işletmelere de para yardımında bulunduklarını açıkladı.

BBC

Hükümet Belçika Flaman Cinsellik Cinsellik Cinsellik Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (37)

farkında mısınız:

evlilik insanın doğasını katlediyor, medeni hukuk ve imam nikahı mutsuzluk kanunudur bir devlet baskısıdır.

0
28
yanıtYanıtla
Yorgo Amca:

böyle şeyler saklı ve gizli olmalıdır..oradaki yöneticilere ne kadar güvenebilirsiniz,,tüm otel odalarına gizli kamera yerleştirip,canlı yayını para karşılıgında,insanlara izlettirmdiklerine,,nasıl emin olabilirsiniz.,??

21
4
yanıtYanıtla
Tunç06:

Aynen Katılıyorum Yorgo.

yanıt7
yanıt2
Gözlüklü Laz:

Canlı yayın ha:))))hahaha

yanıt7
yanıt0
Türkiye:

işte türk aklı türkiye zekası hemen hile hurda. ya yaparlarsa yada nasıl yaparım. senin şekilsiz göbekli kıllı vücuduna mı kaldılar.

yanıt5
yanıt5
Dr-Hasan:

Yorgo’ya helal olsun:))

yanıt7
yanıt0
painkiller:

harbiden ha yorgo amca, bi bakmışsın interene düşmüş arkadan kamera çekimiyle senin beyaz şaplak toto :).

yanıt4
yanıt3
Kadın:

Benim kocayı burayada götürsen, tıkk yok

9
7
yanıtYanıtla
celel.:

öylwedeme. canım. vardır. helebi. yokla

yanıt0
yanıt0
Belcika:

Istedigin kadar git eve geldikden sonra bütün isler cocuklar seni bekledikden sonra ne işe yarar?! Gizli kameralar vardirrr oyuna gelmeyin

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title