Haberler

Bedirhan Gökçe Van'a Geliyor

Van’ın Tuşba Belediyesi’nin halka yönelik düzenlediği kültür ve sosyal etkinlikler devam ediyor.

Van'ın Tuşba Belediyesi'nin halka yönelik düzenlediği kültür ve sosyal etkinlikler devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün düzenleyeceği sosyal etkinlik kapsamında, Başkan Fevzi Özgökçe'nin daveti üzerine ünlü şiir yorumcusu ve müzisyen Bedirhan Gökçe, 23 Şubat Pazartesi günü saat 18.00'de Yüzüncü Yıl Üniversitesi Prof. Dr. Cengiz Andiç Kültür Merkezi'nde bir şiir dinletisi gerçekleştirecek. Başkan Özgökçe, 23 Şubat akşamı usta şiir yorumcusu Bedirhan Gökçe'nin geceye katılacak tüm katılımcılara, unutamayacakları bir şiir ziyafeti ve deneyimleri, tecrübeleri, fıkraları ve esprileri ile unutulmayacak bir gece yaşatacağına inandığını belirtti. Düzenledikleri kültür ve sosyal etkinliklerin, toplumun huzur ve mutluluğu yanında motivasyon ve her bir bireyin hayat kalite ve standartlarına sağladığı katkının bilincinde olan tüm Vanlıların talepleri ve istekleri doğrultusunda Tuşba Belediyesi olarak bu tür sosyal etkinlikleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini vurgulayan Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, "Masum bir insanı öldüren tüm insanlığı öldürmüş gibidir, Özgecan kardeşimizin hunharca öldürülmesi ve benzeri birçok vaka gösteriyor ki; halen aramızda gözü dönmüş, insanlıktan nasipsiz, şehvetine düşkün, namus ve şereften bihaber karaktersizlerin olduğunu ve bu nasipsizlerin soylarının, nesillerinin tükenmesi için bir belediyenin en önemli misyonlarından birinin de manevi değerlere saygı çerçevesinde her türlü kültür ve sanat faaliyetlerine destek vermektir. Gençliği en mükemmel bir karakter ve insani değerlere saygılı, bir karıncayı bile incitmeyecek ruhta bireylerin topluma kazandırılması için, yapılacak rutin hizmetlerin yanı sıra belediye olarak birçok dalda özgün ve seçkin eserlerin oluşmasına yönelik yarışmalar ve sergiler açmak, düşünce düzeyini yükseltecek, konferans, paneller ve çalıştaylar düzenlemektir" dedi.

Başkan Özgökçe, yer olarak üniversiteyi seçmelerinin bir nedeni de yarıyıl tatilinden yeni dönen öğrencilerin moral ve motivasyonunu yüksek tutarak eğitimlerine devam etmelerini sağlamak ve şehir ile üniversite arasında güçlü iletişimi sağlamak ve başta kız öğrenciler olmak üzere tüm üniversiteli öğrencilerin kendi öz evladı ve kardeşleri olduklarını, onlara sohbet etmek ve her türlü dertlerine derman olmak, muhabbet fedaisi olan kadirşinas Vanlıların başta üniversiteli öğrencilere, tüm Türkiye ve dünyaya göstermenin yerel yönetimlerin asli vazifesi olduğunu kaydetti. Başkan Özgökçe, "Geceli gündüzlü olarak tüm belediye ve meclis üyeleriyle eğitim, çevresel, kültürel, sosyal, sportif faaliyetlerle öğrencilerimizin ve Tuşbalıların her yönden gelişimlerine katkıda bulunmanın azmi ve gayreti içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

BEDİRHAN GÖKÇE KİMDİR?

Bedirhan Gökçe, 21 Mart 1968 tarihinde Ardahanlı memur bir ailenin çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. 1988 yılında TRT sanatçısı olan Gökçe, TRT'nin TV kanallarında ve radyo kanalında programlar yaparak şarkılar seslendirmiş ve şiirler okumuştur. 1993 yılı ve sonrasında TRT'de memurluk yaparken özel radyo kanallarında programlar sunmaya başlayan Gökçe, 1996 yılında şiir albümü çıkartmış ve çok olumlu tepkiler almıştır. Bunun yanında film, belgesel ve reklam seslendirmeleri yapan Gökçe, 'Üçüncü Sayfa Şiirleri' adlı ilk albümünü 1999 yılında piyasaya sürmüştür. 'Başım Gözüm Üstüne', 'Güle Yazdım' ve 'Adam Kavgada Belli Olur' adlarını taşıyan şiir albümlerini de birer yıl ara ile çıkaran sanatçı, bu albümleri ile şiir alanındaki başarılarını pekiştirmiştir. 1998 yılında Ankara'nın yerel televizyonu Kanal A'da yaptığı şiir programıyla kültür programları dalında 'Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nin (RTGD) TV Oscarları' ödülünü kazanan Gökçe, 'Damlayan Mısralar' adlı TV programıyla ile de ikinci kez 2000 yılı RTGD TV Oscarları ödülü ile kültür ve sanat dalında yılın en iyi televizyon programcısı oldu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bedirhan Gökçe Fevzi Özgökçe Tuşba Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title