Haberler

Baykal: Siyasetin Freni Kalmadı

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal Türkiye'de yargının bağımsızlığını kaybettiğini öne sürerek, "Siyasetin artık freni yok.

Chp eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal Türkiye'de yargının bağımsızlığını kaybettiğini öne sürerek, "Siyasetin artık freni yok. Siyasi iktidarın yanlışlarına 'dur' diyecek bir makam kalmadı" dedi.

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, seçim çalışmaları Antalya'nın Demre İlçesi'ni ziyaret ederek sürdürdü. Demre'de coşkuyla karşılanan Baykal'a CHP İl Başkanı Özer Ülken, Antalya Milletvekili Osman Kaptan, CHP Antalya milletvekili adayları Aydın Özer, Levent Kıldır ve Ahmet Daloğlu eşlik etti. Baykal'ı partililer, Beymelek Beldesi'nde uzun bir konvoyla karşıladı. Demre Cumhuriyet Alanı'na giren Baykal, Demre'nin Demokrat Partili Belediye Başkanı Süleyman Topçu tarafından davul zurna ile karşılandı.

Yağmur altında Demrelilere seslenen Baykal, "Seçim öncesi hep beraberiz. Bu seçim Türkiye'nin geleceği açısından önemli. Seçimde bir kez daha düşünmenizi istiyorum. Bu seçim sonunda oluşacak hükümetlerin atacağı adımlar birbirinden ayrışmıştır. Bu iktidar 9 yıldır işbaşındadır. Geldiğimiz noktada sorunlar konuşulmaz noktasına gelmiştir" dedi.

Konuşmasında Başbakan Erdoğan'a yüklenen Deniz Baykal, şunları söyledi:

"Türkiye'de bir Başbakan var. Önüne gelene saldırıp hakaret ediyor. Böyle gidişe 'Dur' demek zorundayız. Bu seçim 'Dur' deme seçimi olmalıdır. Türkiye'de siyasetin freni kalmadı. Siyasetin freni Cumhurbaşkanı'dır. Bir yanlış gördüğü zaman 'dur' der. Onu öyle değil böyle yapın der. Cumhurbaşkanı'nın iktidarın bir yanlışına 'Dur' dediğini gördük mü? Bu iktidarın 'Dur' denecek bir yanlışı olmadı mı acaba? Cumhurbaşkanı fren, fren çalışmıyor. Diğer fren yargı. Anayasa Mahkemesi, yüksek yargı organları. Onları da referandumda hallettiler. "

Demrelilerden destek isteyen Baykal, "Bizi yalnız bırakmayın. Ben sizi terk etmiyorum. Siz de bizi terk etmeyin. CHP'yi terk etmeyin. Birlikte yağmuru yedik, yağmurun altında birlikte ıslandık" dedi.

Hıdrellez Güreşleri için Demre'de bulunan cazgır, Baykal'a şiir okudu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title