Haberler

Basketbolda Maçın Ardından

FIBA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında sahasında Romanya'nın Cluj Napoca takımını 93-90 yenen Muratbey Uşak'ın başantrenörü Ozan Bulkaz, ikinci maçı da kazanıp turu atlayacaklarını söyledi.

Bulkaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iki takımın da iyi mücadele ettiğini belirterek, Romanya ekibinin güçlü bir takım olduğunu belirtti.

Rakibin bugün yüzde 48'lik isabet oranıyla dış atışlar yaptığını kaydeden Ozan Bulkaz, "Bir şekilde maçı kazandık. Defans bölümünde iki takım da iyi değildi. Sahamızda uzun zaman sonra 90 sayı ilk kez yedik. Perşembe günü kazanarak, turu atlayıp geleceğiz, bundan hiç şüphemiz yok. Evimizde 15 maçtır kaybetmiyoruz bu çok önemli. Eksiklerimiz vardı. Jeremy Hazel, 10 gündür antrenmanlara çıkmıyordu, bileğinde bir sorun var, bugün özveride bulundu oynamak istedi ama hazır değildi. Bunlar bahane değil orada kazanıp turu atlayacağız." ifadelerini kullandı.

Muratbey Uşak oyuncusu Rolands Freimanis ise taraftarlara teşekkür ederek, "Maç içinde çok iniş çıkış yaşadık, savunmada daha iyi olmamız lazım. Romanya'da da kazanmak istiyoruz." diye konuştu.

Cluj Napoca cephesi

Cluj Napoca Başantrenörü Mihai Vlad Silvasan, sert bir maç oynadıklarını belirterek iki takımın hücumda etkili ancak savunmada iyi mücadele edemediğini kaydetti.

Muratbey Uşak'ın hızlı hücumda başarılı olduğunu aktaran Silvasan, "İlk yarıda rakip daha iyiydi, ikinci yarıda oyunda kaldık, hücum açısından verimli bir maçtı. İki takım da uzun bir yolculuk yapacak ve Romanya'ya gidecek. Daha sert olan ve daha diri kalan takım turu geçecek." şeklinde konuştu.

Cluj Napoca oyuncusu Kyndall Dykes de yaptıkları hatalar nedeniyle kaybettiklerine dikkati çekerek, "İkinci maç daha da sert geçecek. İki takım da iyi mücadele edip maçı almak isteyecek." değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA / Spor

Cluj Napoca Romanya Uşak Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title